Zonguldak'ta bahar çiçekleri açacak!

Zonguldak'ta bahar çiçekleri açacak!

Zonguldak'ta bahar çiçekleri açacak!

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, 31 Mart yerel seçimleri için eşi Neşe Demirtaş ile birlikte Kdz.Ereğli İhsan Yılmaz İlkokulu'nda, oyunu kullandı. Ünal Demirtaş: "Eşimle beraber oyumuzu kullandık. Bahar geldi. Bu gün tüm Türkiye de çiçekler açacak. Önce Kdz.Ereğli'ye, sonra Zonguldak'a ve tüm Türkiye'ye hayırlı  olsun"dedi.
BAHAR GELDİ!
Oy kullanacağı okula, eşi Neşe Demirtaş ve oğlu Aras Kemal Demirtaş ile birlikte giden CHP Zonguldak Milletvekili Demirtaş'a, Kdz.Ereğli CHP İlçe Başkanı Sevdekar Aras ve çok sayıda partili eşlik etti.
Vatandaşlarla da sohbet eden CHP'li Demirtaş, "Şaibesiz ve şeffaf bir seçim  olmasını diliyoruz. İnanıyorum ki tüm vatandaşlarımız, yaşadıkları kentlerin geleceği için sandık başına gidecek ve oylarına da sonuna kadar sahip çıkacaktır. Bizler de sandık güvenliği konusunda her türlü tedbirimizi aldık. Tüm adaylarımıza başarılar diliyorum. Bahar, umudun yeniliğin simgesidir. Baharda  Kdz.Ereğli'de, Zonguldak'ta ve tüm Türkiye'de çiçekler açacak, seçimler Türkiye’ye hayırlı olsun” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER