ZONGULDAK'TA EBRU SANATI VE RESİM SERGİSİ AÇILDI

ZONGULDAK'TA EBRU SANATI VE RESİM SERGİSİ AÇILDI

Zonguldak'ta, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 102. yıldönümü kapsamında, Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından Valilik önünde Ebru sanatı ve resim sergisi açıldı.
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz sergi açılışını gerçekleştirdikten sonra ebru sanatı ve resim eserlerini tek tek inceledi.
Törende 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen ilkokul ortaokul ve lise düzeyinde 19 Mayıs ve Karamanlık konulu resim, müzik ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere  Vali Tutulmaz, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş ve Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan  tarafından ödülleri törenle verildi.

Vali Tutulmaz yaptığı açıklamada 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutladığını belirterek "Gençlerimize güveniyoruz. Atatürk Cumhuriyetimizi gençlere emanet etmiştir" ifadesini kullandı.

Zonguldak'ta pandemi vakalarının yüksek seviyede halen devam ettiğini belirten Vali Tutulmaz, vatandaşları maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda duyarlı olmaları çağrısında bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER