ZONGULDAK'TA MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

ZONGULDAK'TA MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

Zonguldak'ta Valilik önünde 19 Ekim Muhtarlar Günü törenle kutlandı.

Düzenlenen törene Vali Yardımcısı Turgut Subaşı, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, İl Müftüsü Aşır Durgun, Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Dursun Kılav ve çok sayıda muhtar katıldı.

Zonguldak Muhtarlar derneği Başkan Yardımcısı Dursun Kılav Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu ve akabinde İstiklal Marşı'mız söylendi. Bu esnada bayrak göklere çekildi.

Yağmurlu bir havada gerçekleştirilen törende konuşan Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Dursun Kılav yaptığı açıklamada, "2. Abdülhamit'in talimatı ile kurulmuş, ülkemizde de 19 Ekim tarihinde 29507 sayılı başbakanlık genelgesi ile beraber 19 Ekim Muhtarlar Günü ilan edilmiştir. Malumunuz hem pandemi hem de havanın çok yağmurlu olmasında programı kısa tuttuk. Arkadaşlarımızın da çoğunu çağırmadık.Sizlere de bu yağmurlu günde bizleri yalnız bırakmadığınız için ayrıca teşekkür ediyorum saygılarımı sunuyorum"dedi.



Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2020, 16:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER