Zonguldak'ta revizyon şart!

Zonguldak'ta revizyon şart!

Zonguldak'ta revizyon şart!

İYİ Parti Kurucu İl Başkanı ve bir dönem tartışmaların önde gelen ismi olan Ragıp Bayraktar, seçim dönemi ve İYİ Parti Zonguldak teşkilatlarına yönelik çok konuşulacak sözler söyledi. İYİ Parti’nin Zonguldak’ta ve ilçelerde yönetimsel anlamada revizyona (Değişime) gitmesi gerektiğini bu doğrultuda İYİ Parti Genel Merkezi’nin de çalışmaları olduğuna dikkat çeken Bayraktar, “Zonguldak olarak il ve ilçelerde yönetimsel anlamda revizyon gerekli midir? Evet bence gereklidir. Çeşitli çalışmalar yapılmalı. Genel merkez revizyon yapacağı şeklinde açıklamalarda bulundu. Bizde artık beklemedeyiz” dedi.
24 Haziran seçimlerinden sonra Zonguldak’ta istediği başarıyı yakalayamayan İYİ Parti teşkilatları arasında yaşanan kavga ve gerilime ilişkin değerlendirmeler yapan İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Ragıp Bayraktar, “Parti içinde bir kavga tabii var. Burada bütün partilerde CHP veya diğer partilerde mutlaka bir tartışma, çekişme vardır. Olması da gerekir. Başarı çok iyi olsaydı aslında tartışma da olmazdı. . Sanıyorum Temmuz ayının sonuna kadar bir şeyler gerçekleşecektir. Partinin kimlerle yol alacağı belli olacaktır. Bunla beraber kavga veya çekişme bitecektir” ifadelerini kullandı.
Diğer taraftan İYİ Parti’nin 30 Bin oy aldığına dikkat çeken İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Ragıp Bayraktar, 24 Haziran yapılan seçimlerde İYİ Parti’ye oy veren tüm seçmenlere ayrıca teşekkür ettiğini belirtti. İYİ Parti’ye oy vermeyen seçmenlere kendilerini anlatmak için daha çok çalışacaklarına işaret eden Başkan Bayraktar, öncelikle yerel seçimler için şimdiden çalışmak gerektiğinin altını çizdi.
REVİZYON ŞART
Zonguldak İYİ Parti’de yönetimsel anlamda bir revizyon olması gerektiğinin altını çizen İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Ragıp Bayraktar, “Seçimlerin üzerinden iki haftalık bir süreç geçti. Seçimin sonucunu hep birlikte gördük. Aslında beklediğimiz kadar başarı sağlayamadık. Hedefimiz ve yapmak istediklerimiz bunun üzerinde bir basamaktı. Çeşitli sebepleri var tabi. Daha iyi bir çalışma ile başarı elde edebilirdik. Bu noktada kendimizi şu şekilde eleştirebiliriz; Yeterli çalışma imkân ve vakti olmadı. Bundan kaynaklı Zonguldak’ta bir başarısızlık mevcut. Tabiki bizler bir tane vekil çıkarabileceğimiz bir dönemde bunu gerçekleştiremedik. Bu bizi üzmüştür. Bu saatten sonra önümüze bakıp daha fazla çalışarak yerel seçimlere öncelik vermemiz gerekiyor. 8 ay gibi bir süreç var. Bence hiçte uzak bir tarih değil. Yakın bir süreç. Partiyi kuralı 8 ay oldu. Bu süreçte Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerini atlattık. Aynı hızla ve aynı şevkle yerel seçimlere bugünden çalışmaya başlamalıyız. Zonguldak olarak il ve ilçelerde yönetimsel anlamda revizyon gerekli midir? Evet bence gereklidir. Çeşitli çalışmalar yapılmalı. Genel merkez revizyon yapacağı şeklinde açıklamalarda bulundu. Bizde artık beklemedeyiz. Yapılan hataların değerlendirilmesi, daha iyi nasıl çalışabiliriz noktasında neler sağlanması gerekir? Bunlar aslında belli ve bunun üzerinde çalışmamız gerekir. Şehrin beş vekili var. Onlar bir arada tutup şehir için çalışmak lazım. Aynı zamanda belediye için yapılması gerekenleri de gündeme almamız lazım” dedi.
“PARTİDE KAVGA VAR”
Parti içinde başarısızlığa bağlı bir kavga olduğunun altını çizen İYİ Partili Bayraktar, “Parti içinde bir kavga tabii var. Burada bütün partilerde CHP veya diğer partilerde mutlaka bir tartışma, çekişme vardır. Olması da gerekir. Başarı çok iyi olsaydı aslında tartışma da olmazdı. Başarısızlık var ki bir tartışma oluyor. Genel merkezde bir revizyona gideceğini açıkladı. Bu doğrultuda partiyi seven tüm arkadaşlarımız parti için bir şeyler yapmak istiyorlar. Sanıyorum Temmuz ayının sonuna kadar bir şeyler gerçekleşecektir. Partinin kimlerle yol alacağı belli olacaktır. Bunla beraber kavga veya çekişme bitecektir. Bunun akabinde başarı gelecektir. Gönül isterki parti içinde ki değil parti dışındaki etkenlerle mücadele edelim. Partiler bir nevi patinaj yapıyorlar ama bunlara son vermek gerekir” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2018, 21:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER