Zonguldak'ta sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi!...

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta 3 gündür uygulanan sokağa çıkma yasağı bitti.

Zonguldak'ta sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi!...

Zonguldak’ta koronavirüs ile mücadele kapsamında, 1-3 Mayıs tarihlerinde ilan edilen sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi.
İçişleri Bakanlığı tarafından 31 il sınırları içinde 1- 3 Mayıs tarihleri arasında başlatılan sokağa çıkma kısıtlaması, 72 saatlik sürenin ardından saat 00.00 itibarıyla sona erdi. 3 gün sessiz kalan kent merkezinde gece 00.00 ile birlikte kısıtlamanın sona ermesiyle bazı vatandaşlar araçları ile bazı vatandaşlar ise yaya olarak kent merkezine indi.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI UYGULANAN İLLER

Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van ile Zonguldak.

DİĞER YASAKLAR DEVAM EDİYOR MU?

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada "31 il için getirilen şehir giriş/çıkış kısıtlaması ve ülke genelinde 65 yaş ve üstü İle kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımız ve 20 yaş altındaki çocuklarımız/ gençlerimizin sokağa çıkmalarına ilişkin kısıtlamalar (istisnalar hariç) ise aynı şekilde devam etmektedir." denildi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2020, 01:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER