ZONGULDAK'TA ÜYE KAYBETTİK, EREĞLİ'DE KAZANDIK 

ZONGULDAK'TA ÜYE KAYBETTİK, EREĞLİ'DE KAZANDIK 

ZONGULDAK'TA ÜYE KAYBETTİK, EREĞLİ'DE KAZANDIK 

Tüm Bel-Sen Zonguldak Şubesi kongresinde güven tazeleyen İsmail Sefertaş, "Seçimlerden sonraki tablomuz da merkez belediyemizde üye kayıplarımızın olduğu gerçeği ile yüz yüze geldik. Ereğli Belediyesi'nde durum tüm Bel-Sen'in lehine dönüştü  ve o bizim moralimizi yükseltti. Biz de diğerleri gibi üyelerimize bir sayı olarak bakmıyoruz bir değerdir bizim için değerleri kaybettik biz aslında. Onları kazanmanın, onları geriye döndürmek için şapkamızı yönetim kurulu olarak önümüze koyduk ve düşünmeye başladık."dedi. 
Tüm Bel-Sen Zonguldak Şubesi'nin 7. Olağan genel kurulu Cumartesi günü gerçekleştirildi.Zonguldak Belediyesi Nikah Salonunda yapılan kongreye tek liste ile gidilirken mevcut başkan İsmail Sefertaş güven tazeledi.Kongre yoklama ve Divan oluşumlarından saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşımız okundu. 

Açılış konuşmasını Şube Başkanı İsmail Sefertaş yaptı. 31 Mart yerel seçimlerde Zonguldak Belediyesinde üye kaybettiklerini ancak Ereğli Belediyesinde üye kazandıklarını anlatan İsmail sefertaş şunları söyledi."Sendikalı süreçte  tüm Bel-Sen Genel Merkezimizin öngörmüş olduğu veya programlanmış olduğu tüm eylem ve etkinliklere çoğunluklara katılım sağladık.Hak hukuk adalet özgürlük ve emek diyenlerin mi adı 31 Mart diye düşünüyoruz. Bizim de iş kolumuzda bu seçim çok önemliydi. seçimden önce örgütlü bulunduğumuz belediyelerde belediye başkan adaylarıyla irtibatlar gerek telefonla gerek yüz yüzyüze ve  neler yapabileceğimizi ifade ettik. Seçimden sonraki tabloda kazananlara sevindik kaybedenlere tabii ki üzüldük.Hayırlı olsun gidiş işlerimiz de kendilerine çok şeyler paylaştık.Yeni seçilen yerel seçimlerdeki Belediye Başkanı arkadaşlarımıza tüm Bel-Sen'i anlattık. Seçimlerden sonraki tablomuz da merkez belediyemizde üye kayıplarımızın olduğu gerçeği ile yüz yüze geldik. Şaşırdık tabii ki.Sendikayı tüm Bel-Sen de gören arkadaşlarımız bir anda ellerine 2 form tutuşturarak zaman kalmadı veya birileri tarafından telefonla aranarak davet edilip istifaya zorlanmaları bizi çok şaşırtmıştı. 
Ama tabii ki Zonguldak Belediyesi'nde olayın yapılış biçimi ve olayın icracıları bizi çok üzdü çok şaşırttı ama biz iş barışından yanayız kesinlikle iş barışını bozmak istemiyoruz çünkü iş yerlerinizi bize göre çok kutsaldır.Ereğli Belediyesi'nde durum tüm Bel-Sen'in lehine dönüştü  o bizi daha da moralimizi yükseltti. Biz de diğerleri gibi üyelerimize bir sayı olarak bakmıyoruz bir değerdir bizim için değerleri kaybettik biz aslında. Onları kazanmanın onları geriye döndürmenin şapkamızı yönetim kurulu olarak önümüze koyduk ve düşünmeye başladık. Gelecek programlarımızın en önemli parçası örgütlenmedir yeni değerler bulma yeni üyeler kaydetme ve geçici bir süre için biz ile ilişkilerini askıya alan üyelerimizi tekrar kazanma konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz".Ardından kongrede  yönetim denetleme ve disiplin kurulu çalışma raporları ve Mali raporlar okunarak oylandı. 
YENİ YÖNETİM: İsmail Sefertaş Hakkı Altınkaya, Selcan Cansızoğlu, Fatma Çolpa, Maide Ketenpeli,  Sait Korkmaz, İsmail Karademir.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2020, 19:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER