Zonguldak'ta yasak sonrası yoğunluk!

Zonguldak'ta, 3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından haftanın ilk günü cadde ve sokaklarda yoğunluk yaşandı. Zonguldak'ta, 1- 3 Mayıs tarihleri arasında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının ardından haftanın ilk günü cadde ve sokaklarda yoğunluk yaşandı. İçişleri Bakanlığı'nın genelgesiyle 31 ilde uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması, gece yarısı itibarıyla sona erdi. Kısıtlama nedeniyle kentte hakim olan sessizlik haftanın ilk günü son buldu. Özellikle öğle saatlerinden itibaren kent merkezinde yaşanan yoğunluk dikkat çekti.

Zonguldak'ta yasak sonrası yoğunluk!

30 büyükşehir ve Zonguldak’ta 1 Mayıs itibari ile 3 günlük sokağa çıkma yasağı geçtiğimiz gece sona erdi.Vatandaşlar sabahın erken saatlerinde cadde ve sokaklara çıkarak yolu konuşturmaya başladılar. Banka ve PTT önlerinde kümelenen vatandaşlar zaman zaman uzun kuyruklar oluşturuyor.

Vatandaşlar önce bankaya sonra marketlere giderek alışverişlerini tamamlıyorlar. Zonguldak’ın en işlek caddesi Gazipaşa’da sabahın erken saatlerinde başlayan insan yoğunluğu’nun öğleden sonra daha da artması bekleniyor.

Konu hakkında yapılan uyarılara aldırmayan vatandaşların ne zaman durumun ciddiyetine varacağı merak konusu.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2020, 13:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER