Zonguldak yolu 5 yılda bitecek

Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği'ni kabul eden Vali Çınar, 2017 yılında en fazla ihalenin Zonguldak duble yolları için yapıldığını belirterek, Ereğli- Zonguldak yolunun 5 yıl içinde tamamlanacağını söyledi.

Zonguldak yolu 5 yılda bitecek

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Türkiye’de 2017 yılında yol ihalesi olarak en fazla ihalenin Zonguldak  duble yolları için yapıldığını belirterek, Ereğli- Zonguldak yolunun 5 yıl içinde tamamlanacağını söyledi.

Makamında Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay, Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Üst Kurul delegeleri Yasin Çebi, Mehmet Öztürk, Başkan Yardımcıları Sina Çıladır, Yasin Ören, Genel Sekreter Recep Akkaya, Mali Sekreter Funda Sezer’i kabul eden Vali Çınar, burada çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

ZONGULDAK İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ.

Zonguldak için basın çalışanları ile birlikte çalışacaklarını ve güzel şeyler yapacaklarını kaydeden Vali Çınar şunları söyledi:

“Medya sektörü toplumun aydınlanması noktasında önemli bir görevi üstleniyor. Cemiyetlerinde bizde önem büyüktür. Güzel haberler kadar, kötü haberleri de sizlerden alıyoruz. Allah bizlere felaket haberleri göstermesin.  Aynı zamanda bizlerde, halkımızın esnafımızın bazı sorunlarını yansıtıyorsunuz.  Bu uyarıcı bir özellikte oluyor. Devlet kendi sistemi içinde çalışıyor ama asıl medya bizim çalışma ortağımız. Ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Zonguldak için birlikte çalışacağız. Güzel şeyler yapacağımıza umuyorum.”

ZONGULDAK YOLU 5 YILDA BİTER

Zonguldak yollarının tamamlanması için çalışmaların sürdüğünü de anlatan Vali Çınar, “Zonguldak duble yolları ile ilgili 2017 yılında Türkiye genelinde yapılan ihalelerde en fazla yol ihalesinin Zonguldak yolları için yapıldığını görüyoruz. Edat etap yapılıyor.  Belli etaplar bir yıl içinde biter Ereğli Zonguldak yolu ise 5 yıl içinde bitmiş olur.” diye konuştu

MADEN MÜZESİ 

Zonguldak’ta turizmi canlandırma hedefinde olduklarını da kaydeden Vali Çınar sözleirni şu şekilde sürdürdü:

“Zonguldak’a maden müzesi yapma düşüncemiz var. Gerçekleştirme hedefindeyiz. Mağaralarımız, yaylalarımız var. Turizmde belli bir canlılık gelsin istiyoruz. Bu noktalara yoğunlaşacağız.  Zonguldak’ın daha da kalkındırmak, hizmet etmek için gece gündüz çalışacağız”

 

 

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2017, 11:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
uğuralp
uğuralp - 7 yıl Önce

5 yıl mı?nükleer santral mi yapıyorsunuz kardeşim...sanırım yazımda yanlışlık olmalı ....

N
N - 7 yıl Önce

Sayın Valimiz Devrek ereğli arası ne zaman bitecek tahminen ikisini on yılında başlandı halen toz içinde bir sefer devreye gideyim dedim arabamın ön camına taş geldi ve kırdı

SIRADAKİ HABER