Zonguldak'a Müjde Bekliyoruz

Zonguldak’a Müjde Bekliyoruz

Zonguldak'a Müjde Bekliyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, 6. Olağan AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı Kongresi’ne katılacak olan Başbakan Bianli Yıldırım’ın gelcek olmasını değerlendirdi. Başbakan Yıldırım’ın Zonguldak için müjdeli haberler getirmesini beklediklerine dikkat çeken MHP’li Kıransoy, “Başbakan’ı Zonguldak’a gelecek olmasından ziyade Başbakan’ın Zonguldak müjde vermesini bekliyoruz. Zonguldaktaki İşsizlik için Zonguldaktaki sosyal yaşam için müjdeli haberler alacağız diye düşünüyorum” dedi.

“ZONGULDAK İÇİN YARARLI OLACAKTIR”
Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, Başbakan Binali Yıldırım’ın Cumartesi günü AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı 6. Olağan Kongresine katılmak üzere Zonguldak’a gelecek olmasını değerlendirerek, “Sayın Başbakanın Zonguldak şehrimize gelmesi tabii önemlidir. Türkiye Cumhuriyeti’nin yönetimi başındaki Sayın Başbakanın Zonguldak’a gelmesi tabii ki yararlıdır. Başbakan Zonguldak meselelerini Zonguldak’ta görecektir ve Zonguldak için çözüm üretmesi daha kolay olacaktır. Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in hizmetlerde nerede eksik kaldıklarını kendisi bizzat anlatacaklarını düşünüyorum. Başbakan’ı Zonguldak’a gelecek olmasından ziyade Başbakan’ın Zonguldak müjde vermesini bekliyoruz. Zonguldaktaki işsizlik için Zonguldaktaki sosyal yaşam için müjdeli haberler alacağız diye düşünüyorum” dedi.
“DOSYA VEREBİLİRİZ”
Başbakan Binali Yıldırım’ın MHP’yi ziyaret etmesi durumunda daha önce yaptıkları gibi dosya verebileceklerine dikkat çeken MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, “Sayın Başbakanımız Zonguldak’ı ziyaret ettiğinde partimizi de ziyaret ederse, kendisine Zonguldak’ın meseleleri ile ilgili bir dosya sunmuştuk yine böyle bir ziyaret olursa Zonguldak’ta bizim açımızdan, bizim gördüğümüz meseleleri kendisine iletiriz. Bu Zonguldak’ın yararına olur diye düşünüyorum” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2018, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER