Zonguldaklı kamyonculardan tepki!...

Zonguldaklı kamyonculardan tepki!...

Zonguldaklı kamyonculardan tepki!...

Zonguldak Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Üyesi kamyoncular, İkinci Makas eski polis kontrol noktasında eylem yaptılar.
Gazipaşa Caddesi'ne giriş ve çıkış saatlerine tepki gösteren kamyoncular ayrıca duraklama yerleri konusunda da sıkıntılarını dile getirdiler.
Vali Erdoğan Bektaş’la görüşerek giriş çıkış saatlerine ilişkin düzenleme yapılması anlamında çözüm isteyeceklerini belirten Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Köksal Bahar, yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Vali Erdoğan Bektaş’la görüşerek giriş çıkış saatlerine ilişkin düzenleme yapılması anlamında çözüm isteyeceğiz. Trafik komisyonunda yaplan toplantıda saatin iki saat ileri atılma süresi kamyoncu esnafını sıkıntıya soktu. Mithatpaşa tüneli açılmadığı için alternatif yol yok. Kamyoncu esnafının rahatlamıs yönünde eski sisteme dönmek zorundayız. Karakum da kooparatiflerin yıkıldığı günden bu yana kamyoncu esnafının bir duraklama yeri kalmamıştır. Sağda solda bekleme yapılıyor. Tuvalet ihtiyaçlarını karşılayacak ihtiyaç yerleri yok. Umarız komisyonlarda değerlendirilecektir."
Ardından tırcılar eyleme son vererek parklara dağıldılar.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2020, 12:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vadantas
Vadantas - 4 yıl Önce

Sabah 07 30 09 aksamda16 19 arası kamyonların girmesi tirafigi felç ediyor bu saatlerde kamyonların gazipasaya girmesini yasaklatin

SIRADAKİ HABER