Zonguldaklı Şampiyon avukat

Zonguldaklı Şampiyon avukat

Zonguldaklı Şampiyon avukat

Zonguldaklı Avukat Özer İncegül, Türkiyenin en iyi atlarına sahip olduğunu belirtti. Avukatlığın yanında Türkiye’de bir çok ilde yarışan African Queen, Akanda, Angel of Justice, Irkım, Karacabey, Mahizer, Othara ve TJK son şampiyon Serhuncan gibi atların sahibi olan İncegül kazanılan her yarış sonrası galibiyeti Zonguldak’a armağan ettiğini söyledi.

İncegül kazanılan son TJK yarışı sonunda sosyal paylaşım sitesi Facebookta paylaştığı; “Yarışı kim kazandı diye soran olursa kırmızı lacivertli formasıyla Zonguldaklı Serhuncan kazandı dersiniz” diyerek içindeki Zonguldak aşkını dışarı vurmuş oldu. 

Ankara’nın en başarılı avukatlarından olan İncegül, kendisine ait atların yarış kazandığı zaman ekip olarak büyük mutluluk yaşadığını ifade etti.

İncegül; “Avukatlık işlerimiz yoğun bir şekilde devam etmektedir. İşlerimiz oldukça yoğun geçiyor, mesleki yorgunluğumu atların yanında atıyorum. Atlarımın yanında huzur buluyorum. Ekibimiz çok güçlü, iyi bir ekiple çalışınca başarı da geliyor.At sahibi olarak bu camiada biraz daha yeniyim, ama hedefimiz her zaman büyük olacak.Spor camiası gerçekten büyük bir camia.Nazilli futbol takımında yöneticiyim.Zonguldak sporun layık olduğu yerde olmadığını biliyorum, Zonguldak Sporumuz eski muhteşem günlerine dönecektir, bu konuda üzerimize düşene hazırım” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2017, 10:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER