Zonguldaklı vatandaşlara moral Eğlencesi...

Zonguldak ve 30 büyük şehirde sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından Zonguldak Belediyesi Zonguldaklı vatandaşlara moral vermek amacıyla Zonguldaklı müzisyenler ile birlikte eğlence düzenliyor.

Zonguldak Belediyesi tarafından sokağa çıkma yasağı nedeniyle dezenfekte çalışmalarını sürdürülürken bir yandan da müzisyenler belirlenen mahallelerde sürpriz bir şekilde konser verdiler.  Mini konserler, balkonlarda bulunan vatandaşlar tarafından ilgi ile izlendi.

Korona virüs tedbirleri kapsamında getirilen sokağa çıkma yasağı nedeniyle Zonguldak Belediyesi sokak temizleme ve dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler bir yandan çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da mini konser verdi. Konseri duyan sokak sakinleri camlara çıkarak şarkılara eşlik etti. Sokağa çıkma yasağı nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlar müzik sesini duyarak balkonlarda dans ettiler. Öte yandan, Zonguldak Belediyesi’nin halkın moral ve motivasyonunu yükseltmek amacıyla halka sürpriz konser verdikleri ve 2 günde toplamda 8 noktada konser verecekleri öğrenildi.  Yapılan çalışma hayranlıkla karşılandı.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2020, 19:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER