Zonguldakspor destek bekliyor

Sezon başında transferi yasağı ve kadro oluşturulması gibi sıkıntılarla boğuşan Zonguldak Kömürspor'da ilk yarının tamamlanmasının ardından tekrar ekonomik kriz patlak verdi. İlk yarıyı play off hattının 7 puan gerisinde tamamlayan Zonguldak Kömürspor, transfer ve kamp masraflarını karşılamak için destek bekliyor.

Zonguldakspor destek bekliyor

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ekonomik yönden son yılların en büyük krizini yaşıyor. Sezon öncesinde transfer yasağı ve kadro oluşturulması gibi bir çok sorunla boğuşan Zonguldak Kömürspor ligin başlamasına günler kala yasağa kaldırarak genç kadroyla ligi başlamıştı. 
İlk yarıda  genç ve dinamik kadrosuyla küme düşecek gözüyle bakılan Kırmızı Lacivertli takım ilk yarıyı 23 puanla play off hattının 7 puan gerisinde tamamladı.Zonguldak Kömürspor yönetim ilk yarının tamamlanmasının ardından kara kara düşünmeye başladı. 
Kırmızı Lacivertli takım hedeflediği play off için en az 3 oyuncuyu kadrosu katması gerekirken ayrıca ikinci yarı öncesinde yapacağı kamp içinde mali bütçe arıyor.Şuana kadar hiç bir sıcak para kaynağı bulamayan Zonguldak Kömürspor bu sorunu çözmek için kara kara düşünüyor.
Saha reklamı için destek bekleniyor
Zonguldak Kömürspor yönetiminin sezon başından buyuna kadar kulübe maddi gelir sağlamak amacıyla girşimlerde bulunduğu saha için reklamlarda da istenilen destek gelmedi. Saha içerisinde sadece Westalife Avm'nin desteği alan Kırmızı Lacivertli takım esanaflardan da bu konuda elini taşın altına koyarak destek bekliyor. 
Vip Koltuklarda hale boş
Kırmızı Lacivertli kulübün saha içi reklamın dışında başlattığı Vip Koltuk projesinden de beklenen destek alınmadı. 1000 Tl'den satışa çıkan Vip koltuklarda sadece 10 kişi destek verdi. Zonguldak Kömürspor yönetimi transfer ve kamp masraflarının sağlanabilmesi için protokolün ve işadamlarının  Vip koltuklara  ilgi göstermesi  bekliyor.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2019, 08:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER