ZONGULDAKSPOR'UN HER ZAMAN YANIDAYIZ

ZONGULDAKSPOR’UN HER ZAMAN YANIDAYIZ

ZONGULDAKSPOR'UN HER ZAMAN YANIDAYIZ

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ile TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ilimizi temsil eden Zonguldak Kömürspor’un Kulüp Başkanı Süleyman Caner bir araya geldi.

Görüşmede stadın en kısa zamanda dört bir tarafını kapanacağı müjdesini veren Zeki tosun şunları söyledi:

ZONGULDAKSPOR’UN HER ZAMAN YANIDAYIZ

“Statla ilgili çalışmalar devam ediyor. İnşallah kısa bir zamanda kapalı tribünün üzeri kapanacak.. Bunu tabi bazı aksilikler oluyor ama aksilikler olmasın diye gayret ediyoruz ki diğer taraflarında bir an önce kapanması için bizde elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çünkü biz Zonguldak ve Zonguldakspor taraftarı gazel bir stada layık ve inşallah bizde bunu kısa zamanda Zonguldak’a kazandıracağız. Biz şehrimizin güzide bir takımı olan Zonguldakspor’un her zaman yanındayız. Kıymetli başkanımızla her zaman beraberiz. Bize düşen ne varsa destek konusunda, Zonguldakspor için ve Zonguldakspor taraftarı için vermeye hazır olduğumuzu daha önceden söylemiştik ve yinede söylüyoruz. Söylediğim gibi başkanımıza biz her türlü desteği veririz. Kendisi zorlu göreve aldı ve başarıyla götürüyor. Kolay değil Zonguldak gibi yerde. Bu imkansızlıklar içinde bu işleri, rabbimde ona yardım ediyor, inşallah Zonguldakspor daha iyi yerlere gelir ve bunda bizinde bir katkımız olursa bizde mutlu oluruz. Ben kendisine şimdiden Zonguldakspor’a yaptıkları için teşekkür ediyorum ve başarıların devamını diliyorum”

STADIN DÖRT BİR TARAFININ KAPANMASINI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ

Zonguldak Kömürspor’un Kulüp Başkanı Süleyman Caner’de Zonguldak kapalı tribününü üstünü kapatılmasını çok az bir şey kaldığını ve kapalı tribünü üstünü kapatılmasından sonrada diğer tribünlerinde üstünü kısa zamanda kapatılması çalışmalarına başlanılmasını sabırsızlıkla beklediklerini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun’a katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etiğini belirten Süleyman Caner, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Zeki Başkanımın da dediği gibi beraber koordineli bir şekilde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bir sıkıtımız olduğu zaman aşamadığımız noktalarda Sayın İl başkanımızla paylaşıyoruz. O da nasıl katkıda bulunabiliyorsa o şekilde kendi imkanlarıyla yada başka imkanları kullanabilirse o şekilde bize yardımcı olmaya çalışıyor.

Evet bizim stadın sorunu büyük. Şu anda kapalı tribün son noktasına geliyor ve üstü kapanacak. İnşallah çalışmalar bir an evvel tamamlanır. Geçen hafta maç yaptı ve o maçta yağmur yağmasına rağmen bizi yalnız bırakmayan taraftarımız stadın önemli bir kısmını doldurdu ve geldi ama maalesef ıslandı. Hep beraber ıslandık, Gönül ister ki tamamın stadın üstünü kapatalım. Böyle yağmurlu ve olumsuz hava şartlarında ıslanmadan taraftarlarımız zarar görmeden takımını destekleyebilsinler ve gelsinler. Onun için tüm arzumuz bir an evvel kapalının üstünün kapatılmasından sora diğer tribünlerinde  üstünün kapatılarak modern bir stat haline getirilmesidir. İnşallah sayın bakanız bu konu üzerine durular. Daha önceki bakanıhız talimat verme noktasına kadar geldik ve devamında inşallah tamamlar ve modern bir stada kavuşuruz.

Çünkü geçen hafta gelenlere bakıyoruz, Sakaryaspor’dan yönetici arkadaşlar konuşuyorlarmış bana bunu da yönetici arkadaşlar söylerdi. 80 yılında buraya geldik ay9nı sata şimdide aynı stada geldik diyorlarmış. Yani bunlar üzücü şeyler ve bunların olmaması lazım. İnşallah önce kapalımız yoktu biliyorsunuz gerçekleştirdik ve şimdi devamı da kapatılsın ve hoş olmayan görüntülerde de kurtulmuş olacağız. Zonguldak ve Zonguldakspor seyircisi hak ettiği modern bir stada kavuşacaktır. Bu konuda emeği geçen Sayın valimize, Sayın milletvekillerimize, herkese teşekkür ediyorum. Sayın bakanımıza da teşekkür ediyorum”

SİLİVRİ MAÇI ZOR BİR MAÇ OLACAK

Son olarak Silivri maçının zor bir deplasman olacağını ve 3 puanla dönmek istediklerini bselirten Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, “Bu hafta Silivri’ye gidiyoruz ve Silivri maçı çok zor bir maç.  hafta zor bir hafta ve ağır bir yenilgi aldık. Silivri7De puan sıralamasında sonlarda. Tabi onlarda teknik direktörlerin değiştirdiler ve yeni bir teknik direktör göreve başladı orada. Dolayısıyla onlarda bir çıkış maçı olarak düşünüyorlar bunu. Zor bir maç olacak. Ben her zaman söylüyorum. Rakibin ufağı ve büyüğü yoktur. İyi konsantre olmamız lazım. Futbolcularımıza bunları söyledim. Kaptana söylerdim hepsine söyledim, teknik heyete de söyledim. Onu için iyi bir şekilde hazırlanıyorlar. İnşallah sahaya futbolu iyi bir şekilde yansıtırlar ve taraftarlarımızın da desteğiyle beraber 3 puanı alarak buradan dönmek nasip olur.” İfadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2017, 19:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER