Zonguldak’ta Gençler 42 gün sonra yeniden sokakta!

Sokağa çıkmaları kısıtlanan 15-20 yaş arası gençler, uzun bir aradan sonra ilk defa sokağa çıkıyor.

Zonguldak’ta Gençler 42 gün sonra yeniden sokakta!

Zonguldak'ta Sokağa çıkma izni bulunan 14-20 yaş arası gençler ise özgürlüğün tadını çıkarttı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan 14-20 yaş arası gençler, uzun bir aradan sonra ilk defa sokağa çıktı Özgürlüğün tadını çıkartan gençler; paten kaydı, bisiklete bindi. Bazı gençler sahil kenarına akın etti.

50 gündür sokağa çıkma yasağı altında olan 20 yaş altında yer alan bireylerin belirlenen gün ve saatler içerisinde ikamet ettiği ilçe sınırlarında yer alan bölgenin dışarısına çıkmaması kaydıyla sokağa çıkma izni müsadesi verildiği AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulmuştu.

65 yaş üstü yurttaşlar Pazar günü dört saat süre ile dışarıda vakit geçirirken 20 yaş altı grup içerisinde yer alan 0-14 yaş grubunda yer alan kişiler ise Çarşamba günü dışarı çıktılar.

Salgın nedeniyle alınan önlemler kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan 15-20 yaş arası gençler, uzun bir aradan sonra ilk defa sokağa çıkıyor. Saat 11.00'de başlayan 15-20 yaş arasındaki gençler için sokağa çıkma serbestliği saat 15.00'te sona erecek.

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2020, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER