Zonguldak'ta gururlandıran tablo

Zonguldak’taki protokol ile tam bir uyum ve ahenk içeresinde çalışan AK Parti Merkez Disiplin Kurulu (MDB) Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır’ın sağladığı birlik ve beraberlik herkesim tarafından büyük takdir topluyor.

Zonguldak'ta gururlandıran tablo

Zonguldak’taki protokol ile tam bir uyum ve ahenk içeresinde çalışan AK Parti Merkez Disiplin Kurulu (MDB) Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır’ın sağladığı birlik ve beraberlik herkesim tarafından büyük takdir topluyor.

Mesela Zonguldak sorunu ve yatırımları olduğunda sürekli olarak bir araya gelerek istişarelerde bulunan Zonguldak protokolü yine bunun en güzel örneklerinden birini daha ortaya koydu.

Özbakır, Zonguldak Valisi Ahmet Çınar’ın ev sahipliğinde Polis evinde düzenlenen yemekte İl Emniyet Müdürü, Alay Komutanı, ZTSO Başkanı, TTK Genel Müdürü ve çok sayıda il müdürümüzle bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu. Oldukça faydalı geçen toplantıda Zonguldak’ın sorunlarını masaya yatırıp çözüm odaklı değerlendirmeler yapıldı, yapılacakların yol haritası çıkartıldı.

Yapılan toplantı Zonguldak için birlik ve beraberliğin dayanışmanın sağlanması adına önemli bir örnek teşkil ederken, bu tür toplantıların sıkılıkla yapılması konusunda fikir birliğine varıldı.  

ÇINAR: HASTANEYE YENİ YER KONUSUNDA HEMFİKİR OLDUK

Toplantıyı değerlendiren Vali Ahmet Çınar, toplantıda yeni hastane yeri ve lauvar alanı konularında görüşmeler yaptıklarını belirttiği konuşmasını şöyle sürdürdü: “Şehir yöneten ve şehrin yönetilmesinde etkisi olan kurumlarla birlikte öğle yemeği yedik. Özel bir gündem yoktu genel konuları tartıştık böyle istişareler çok faydalı olup koordinasyonu sağlıyor. Burada yeni söyleyebileceğimiz şehrin ana meselesi ve bütün insanların hizmet gördüğü hastaneyle ilgili olarak yeni bir yer konusunda arkadaşlarla istişare de bulunduk. Oranın uygun alacağına sağlık teşkilatındaki yönetici arkadaşlar hem bizler hem Ticaret Sanayi Odası dahil herkes hemfikir olduk. Ufak tefek bürokratik işlemler var onları da çok hızlı bir şekilde koordine olarak çözebileceğimiz düşünüyoruz” dedi.

BİRİNCİ OLAN PROJE DEĞERLENDİRİLECEK

Lavuvar alanı konusunda daha önce yapılan yarışmada dereceye giren projeyi tekrar değerlendirmeye alınacağını belirten Ahmet Çınar, sözlerine şu şekilde devam etti: “Lauvar alanı ile ilgili olarak, TTK Genel Müdürümüz, Defterdarlık hep birlikte konuşup istişare ettik. Lauvar alanı ile ilgili daha önceden ulusal yarışma ile verilen bir proje var. Bu projenin de arkadaşlarımız güzel olduğunu söylediler. Biz de yeniden inceleyip Lavar alanında ki o projeye uygun hale getirilerek bu şehre bir güzellik şehrin insanlarına bir kolaylık ve sosyal alan oluşturma anlamında çok önemli bir adım olacaktır. Hep birlikte Zonguldaka Zonguldaklara hizmet etmek anlamında görevlendirilmiş insanlarız. Yaptığımız toplantılarla birlikte iyi sonuçlar alacağımıza inanıyor, güveniyoruz. Her geçen gün daha iyi daha yeni şeyler olacaktır.

ÖZBAKIR: TOPLANTIDA GÜZEL FİKİRLER ORTAYA ATILDI

Zonguldak Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır’da: Valimize teşekkür ediyoruz. Daire müdürleri ile birlikte bizleri bir araya topladı. Güzel fikirler ortaya atıldı. Bunların değerlendirilmesi lazım ancak biraz zamana bağlı hızlı hareket etmemiz gerekiyor. Bu yerleri olgunlaştırıp kamu ve vatandaşımızın hizmetine sunarsak güzel olacaktır iyi olacaktır diye düşünüyorum diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

                                                                 

  

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2017, 13:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER