Zonguldak'ta hayat kurtarırken hayatından oldu

Zonguldak'ta hayat kurtarırken hayatından oldu

Zonguldak'ta hayat kurtarırken hayatından oldu

ZONGULDAKta, denizde yüzerken dalgalara kapılarak açığa sürüklenen inşaat işçilerinden 17 yaşındaki Şahin Ölmez kayboldu, arkadaşı 18 yaşındaki Fırat Altun, sahildeki 2 kişi tarafından kurtarıldı.
Olay, saat 16.00 sıralarında Uzunkum Sahilinde meydana geldi. Karstan inşaatlarda çalışmak için gelen Şahin Ölmez ve Fırat Altun, serinlemek için denize girdi. İki arkadaş, yaklaşık 5 dakika sona dalgaların etkisiyle açığa sürüklenmeye başladı. Ölmez, bir ara arkadaşını kolundan tutup kıyıya çekmek istedi. Bu sırada sahilde durumu fark eden Kaan Güney ve yeğeni, denize girerek Fırat Altunu kıyıya çıkarmayı başardı. Ancak dalgaların açığa sürüklediği Şahin Ölmez ise gözden kayboldu.
Haber verilmesiyle gelen Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Komutanlığı ekipleri, Ölmezi bulmak için botla arama çalışması başlattı. Yapılan aramalarda Şahin Ölmeze ulaşılamadı.
BENİ KURTARMAK İSTEDİ, KENDİSİ GİTTİ
Boğulmaktan son anda kurtarılan Fırat Altun, arkadaşıyla denize girdikten 5 dakika sonra dalgaya kapıldıklarını söyleyerek, Bir ara beni kurtarmak istedi ama kendisi gitti. Beni de bir ağabey kurtardı dedi.
Fırat Altunu boğulmaktan kurtaran Kaan Güney ise, Biz yeğenimle birlikte yetiştik ve birini denizden çıkardık. Karaya kadar getirdim. Sonra diğeri demek ki daha çok yorulmuş, battı ve ona yetişemedik. Üzgünüm. Elimden geleni yaptım. Her şey saniyeler içerisinde oldu dedi.
Şahin Ölmezi arama çalışmaları sürürken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

 

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2017, 16:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
St
St - 7 yıl Önce

Canan yavrum allah ailene sabır vermiz günassız çoçugum kaderinde buymuş çok ôzgünüm canım

SIRADAKİ HABER