Zonguldak'ta İnanılmaz Kaza

Mermer yüklü tırın dorsesinde inanılmaz kaza

Zonguldak'ta İnanılmaz Kaza

Zonguldakta 22 ton mermer yüklü tır, geri manevra yaptığı esnada halat koptu. Dorsede mermerlerle birlikte seyahat eden 45 yaşındaki Mehmet Şenin ayakları mermerlerin altında kaldı. Adeta enkaz anının yaşandığı olay yerindeki yaralı, mermerin forklift ile kaldırılması üzerine sıkıştığı yerden kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre olay Yeşil Mahalle Komiser Sadi Bey Caddesi üzerinde meydana geldi. Emrah Y. (28) idaresindeki 67 LF 702 plakalı tıra bağlı 67 LG 634 plakalı dorsenin üzerindeki 22 tonluk mermer atölyeye taşınmak istendi. Sürücü, tırı atölyenin yakınındaki geniş alanda geri manevra ile döndürmek istedi. Bu sırada tonlarca ağırlığındaki mermerlerin bağlı olduğu halat bir anda koptu. Bu sırada dorsede seyahat halinde bulunan 45 yaşındaki Mehmet Şenin ayakları bir ton ağırlığındaki mermerin altında kaldı. Olayın yaşandığı yerde bulunan bir firmanın yetkilileri forklift tabir edilen araçla talihsiz adamın üzerindeki mermerleri kaldırmaya çalıştı. Bu sırada talihsiz adamın arkadaşları da odun ile mermerleri sabitlemeye çalıştı.
Mehmet Şenin yaklaşık bir ton mermerin altında kalan ayakları için kurtarma çalışmaları başladı. Olay yerine AFAD ve sağlık ekiplerinin yanı sıra itfaiye ekipleri de sevk edildi. Ekiplerin kısa süreli çalışmasının ardından talihsiz adam bulunduğu yerden kurtarılarak sedyeye alındı. Ayakları ezilen Şen, ambulanstaki tedavisinin ardından Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada müdahalesi yapılan Mehmet Şen, ileri tetkik ve tedavi için BEÜ Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.
Firma sahiplerinin mermerleri dorsenin içerisine yerleştirilmesinin ardından tır bulunduğu yerden uzaklaştırıldı. Yola savrulan mermer parçaları da kepçe yardımıyla temizlendi. Polis ekipleri kazayla ilgili tutanak tuttu. Yaşanan hem iş kazası hem de trafik kazası nedeniyle dorsede maddi hasar meydana geldi. Şenin sağlık durumu ciddiyetini korurken, sürücü Emrah Y. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

ı.

 

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2017, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER