ZONGULDAK’TA NEŞET ERTAŞ ANILDI

ZONGULDAK’TA NEŞET ERTAŞ ANILDI

ZONGULDAK’TA NEŞET ERTAŞ ANILDI

Zonguldak Gençlik Merkezi müzik grubu,ünlü halk ozanı Neşta Ertaş'ı ölüm yıl dönümünde Türküleriyle andı.
Zonguldak Gençlik Merkezi Müzik Grubu tarafından Anadolu'da yetişen büyük sanatçılardan biri olan Neşet Ertaş'ın ölüm yıl dönümü kapsamında Gençlik Merkezi konferans salonu'nda, 'Neşet Ertaş'ı' anma programı düzenlendi. 
Konferans salonu'nda düzenlenen programa, Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Ak Parti il başkanı Zeki Tosun,huzurevi sakinleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 
Yoğun katılım altında gerçekleşen programda , ünlü halk ozanı Neşat Ertaş'ın seslendiği türküler çalınarak, hayat hikayesini anlatan görüntüler sinevizyon gösterisi ile izlendi. 
Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, ünlü halk ozanımız Neşet Ertaş'ı andıkları söyleyerek, 'Ünlü halk ozanı Neşat Ertaş'ı, Gençlik Merkezi müzik grubu olarak türküleriyle andık. Bozkırın tezenesi Neşet Ertaş  Türkiye'nin yetiştirdiği nadir ozanlardır birtanesidir. Onu hiç bir zaman unutmayacağız. Bizler onu ömrümüz yettiğince Türkü leriyle anacağız''dedi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2019, 15:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER