Zonguldak’ta önemli konferans!..

Zonguldak’ta önemli konferansta konuşan Vali Ahmet Çınar

Zonguldak’ta önemli konferans!..

‘Makamlar hava atma değil hizmet etme yeri’

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ‘Devlette Yönetim ve Çalışma Anlayışı’ konulu konferans gerçekleştirildi.
Orman Bölge Müdürlüğü Konferans Salonunda Vali Ahmet Çınar’ın konuşmacı olarak gerçekleştirildiği programa Askerlik Şubesi Başkanı ve Garnizon Komutanı Ayhan Kafalı, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı H. Hakan Yağız, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.
BEYAZLI: ‘YENİ UFUKLAR AÇMANIN HEYECANINI TAŞIYORUZ’
Programın açılış konuşmasını yapan Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı şunları söyledi: “Düzenlemiş olduğumuz Yeşil Kürsü isimli programımızla gayemiz kurum personelimize ve dilerseniz sizlerin kurumlarından gönüllü olan herkese, daha çok dünya-ülke gündeminde olan sosyal, ekonomik, kültürel konularda katkılar sağlamaktır. Programımız her ayın 15”inden sonraki ilk Cuma günleri değişik konu ve konuşmacılarla aynı saatte ifa edilecektir. İlk olarak düzenlediğimiz bu programa konuşmacı olarak sözün ve söylemin ustası olarak nitelendirdiğimiz Sayın valimizi davet ettik. Sağ olsunlar, bizi kırmadılar ve onurlandırdılar. Bölgemizde 1.130 personel bulunmakta olup bunların 96’sı yönetici durumundadır. Bu yöneticilerin 49’u Zonguldak İlinde görev yapmaktadır ve bu arkadaşların büyük çoğunluğu aramızda bulunmaktadır. Sizlerin söylem ve talimatlarınızdan sonra yöneticilikte çağımıza uygun yeni ufuklar açacağımızı bilmenin heyecanı içindeyiz.”
VALİ ÇINAR: ‘UÇAN KUŞTAN BİZ SORUMLUYUZ’


Daha sonra konuşan Vali Ahmet Çınar: “Makamlar hava atma yeri değil hizmet etme yeri olarak artık hepimizin bildiği şeylerdir. Vatandaşa ne kadar hizmet edersek onlara ne kadar hizmetkar olursak o kadar yüceldiğimizi hepimiz biliyoruz. Vatandaşa bir iş yapıp onu da zorla yapıp onun gözüne sokmaya çalışan ben olmasam bu işin de olmaz diye havalar atan anlayıştan bugün devlet olarak biz bu görevi karşı tarafa hizmet etmek için aldık. Giderek daha iyiye daha güzeli gidiyoruz. ‘At sahibine göre kişner’ diye bir söz vardır. Artık hizmet veren de makamda duran da memur, müdürde, valide biraz haddini karşındakine bakarak yön bulmaya çalışıyor. İşler iyiye gidiyor inşallah daha da iyi olacaktır. Valiler kamu yönetiminde devlet yöneticiliğinde en üst makamlardır. Uçan kuştan biz sorumluyuz.”
(HABER: GAMZE TAŞDEMİR)

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2018, 18:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER