Zonguldak'ta Protestolar Sürüyor.

Zonguldak'ta Protestolar Sürüyor.

Zonguldak'ta Protestolar Sürüyor.

ZONGULDAKta Türkiye Gençlik Vakfı üyeleri (TÜGVA), İsrailin Mescid-i Aksaya yönelik uygulamalarını basın açıklamasıyla protesto etti.
Madenci Anıtında toplanan kalabalık, Uyan Müslüman, ilk kıblen işgal altında, Mescid-i Aksa onurumuzdur sloganları atarak, tekbirler getirdi. Açıklama yapan vakıf üyesi Melih Yılmaz, şöyle dedi:
Mescid-i Aksa biz müslümanlar için büyük değer taşımaktadır. Yarım asırdır işgal altında bulunan Kudüste İsrail, bu sefer gözlerini tekrar Mescid-i Aksa ya dikti. Acımasızca canına kıyılan masum çocukların, sivil insanların kanı İsrail için yeterli olmayıp, alınların secdeye varmasına da engel olmaktalar. Müslüman müslümanın kardeşidir. Kardeşlerimize ve İslama yapılan zulme hep birlikte bütün Müslümanlar olarak karşı çıkmak bizim görevimizdir. Ortaya atılan bir bahaneyle Mescid-i Aksa ya müdahale edilmiş ve İsrail güçleri tarafından kapıları kapatılmıştır. Üç gün kapalı kaldıktan sonra İsrail polisinin kontrolü ve kapıya konulan metal arama detektörleriyle sınırlı şekilde ziyarete açılmıştır. Her zaman olduğu gibi, vicdanları körelmiş Batı dünyası yine bizi yanıltmayarak sessizliğini korumuştur.
Grup, basın açıklaması ardından dağıldı.

 

haber

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2017, 14:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER