Zonguldak'taki cinayet davasında karar

- Çaycuma'da eşi, kayınvalidesi ve kayınvalidesinin imam nikahlı eşini tüfekle öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanık, 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı

Zonguldak'taki cinayet davasında karar

ZONGULDAK - Zonguldakın Çaycuma ilçesinde eşi, kayınvalidesi ile kayınvalidesinin imam nikahlı eşini tüfekle öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanığa, 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki son duruşmaya, bir süredir ayrı olduğu eşi Gülay Güçlücan (40), kayınvalidesi Fatma Kayabaşlık (59) ve imam nikahlı eşi Salih Bostancıyı (64) öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan ve Karabük T Tipi Cezaevinden video konferans sistemiyle katılan Hüseyin Güçlücanın yanı sıra taraf avukatları hazır bulundu.

Adli Tıp Kurumundan gelen raporunda akıl sağlığının yerinde ve cezai ehliyetinin tam olduğu belirtilen sanık Güçlücan, savunmasında, buna itiraz ederek, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde tedavi gördüğünü ve hastane raporunda iyileşmediğinin yazdığını iddia ederek, tahliyesini istedi.

Mahkeme heyeti, sanığa bir süredir ayrı olduğu eşi Gülay Güçlücan ve kayınvalidesi Fatma Kayabaşlıkı canavarca hisler tasarlayarak, Salih Bostancıyı da tasarlayarak öldürdüğü gerekçesiyle 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

- Olay

Güdüllü köyünde 21 Şubat 2014te Hüseyin Güçlücan, eşi Gülay Güçlücan, kayınvalidesi Fatma Kayabaşlık ile imam nikahlı eşi Salih Bostancıyı av tüfeğiyle öldürüp kaçmış, saklandığı ormanlık alanda yakalanmıştı.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2017, 16:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER