ZONSİAD'IN TIRI ZONGULDAK'A ULAŞTI

ZONSİAD'IN TIRI ZONGULDAK'A ULAŞTI

ZONSİAD'IN TIRI ZONGULDAK'A ULAŞTI

Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği  öncülüğünde yapılan kampanyaya destek büyüdü. İstanbul’daki gurbetçilerin katılımı ile toplanan bir tır dolusu kumanya Zonguldak’ta yaşayan ihtiyaç sahibi verilmek üzere Zonguldak’a ulaştı. 
ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu; "Amacımız şu, Zonguldak yalnız değil ama biz gurbete gittik ama aynı şeyleri hissediyoruz. Akrabalarımız ve dostlarımız burada biz gücümüz yettiği kadarı bu yardımları yapmaya devam edeceğiz. ZONSİAD yeni bir ruhla yeni bir enerji ile Zonguldak'ı daha çok önemsiyor" dedi.  
ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu'nu ve yönetim kurulu üyelerini yardım tırını, Zonguldak Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık ve bazı gazeteciler karşıladı.  
ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu yaptığı açıklamada destek verenlere teşekkür ederek; "Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği  olarak 'Zonguldak'a bir elde sen ver' kampanyası başlattık. Özellik ile yönetim kurulundaki  arkadaşlar ile beraber başlattığımız bu kampanya sonrasında da üyeler ile hız kazandırıp aynı zamanda da gurbetteki Almanya'daki Zonguldaklılar bu kampanya çok ciddi bir emek verdiler. 500 adet ile çıktık bu kampanyaya sonra bin yaptık sonra bu yetmedi şuan 2 bin kampanyaya gidiyoruz. İlk tırımız geldi. Bunun mutluluğunu gururunu yaşıyoruz. Önce Devrek'ten başladık. Kaymakamlığa ve Devrek belediyesine verdik. Sonra Çaydeğirmeni belediyesine verdik. Sonra Çaycuma belediyesine verdik. Sonra ise değerli basın mensuplarına verdik. Sonrası Valilik, Gelik ve Kilimli belediyesine vereceğiz. İlk tur böyle şimdilik. 2 hafta sonrada tekrar bir tır göndereceğiz. Bizim amacımız şu Zonguldak yalnız değil ama biz gurbete gittik ama aynı şeyleri hissediyoruz. Akrabalarımız ve dostlarımız burada biz gücümüz yettiği kadarı bu yardımları yapmaya devam edeceğiz. ZONSİAD yeni bir ruhla yeni bir enerji ile Zonguldak'ı daha çok önemsiyor. Bizim asıl amacımız Zonguldak'ın sesini daha güçlü bir şekilde duyurabilmek. Basının desteğiyle bürokratın desteğiyle ciddi işler yapmak istiyoruz. Umarım el ele veririz. Güçlü işler yapabiliriz. ZONSİAD'ın sloganu şu 'Haset değil, hasret olsun' biz hasret için buradayız. Herkese bu kampanyaya destek vermeye davet ediyorum" dedi.
 

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2020, 15:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER