ZONSİAD TARAFINDAN RADYO VE TELEVİZYONCULARA YEMEK DAVETİ DÜZENLENDİ

ZONSİAD TARAFINDAN RADYO VE TELEVİZYONCULARA YEMEK DAVETİ DÜZENLENDİ

ZONSİAD tarafından ünlü radyo ve televizyon programcılarının katılımı ile birlikte düzenlenen Zonguldak ziyaretinin ardından Dedeman Otel'de yemek düzenlendi.

Düzenlenen yemeğe Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, ZONSİAD Başkanı Necdet Tıskaoğlu, Türkiye Gazetesi Köşe Yazarı Cem Küçük, Çaycumalılar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, İl Genel Meclis Üyesi Adnan Tıska, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkan ıDerya Akbıyk  ile radyo ve televizyon programları katıldı.

Düzenlenen yemekte Vali Tutulmaz, ZTSO Başkanı Metin Demir, ZONSİAD Başkanı Necdet Tıskaoğlu lle konuklar birlikte sohbet ettiler. Yemekte konuşma yapan ZONSİAD Başkanı Necdet Tıskaoğlu, Zonguldak için hep beraber elini taşın altına koymaya hazır olduklarını ifade etti. Tıskaoğlu Zonguldak'ta bulunan doğalgaz ile birlikte Zonguldak'ın çok büyük bir şans yakaladığını ve bu şansı iyi kullanması gerektiğini ifade etti.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir'de yaptığı konuşmada Zonguldak'ın yeni bir atak içerisinde olduğunu ve Türkiye kalkınmasına artık taş kömürü ile birlikte doğalgazla katkı vermeye devam edeceğini ifade etti.

Bulunan Doğal gazın Zonguldak açıklarında bulunduğunu ve dolayısıyla açılacak olan doğalgaz kuyusuna Zonguldak isminin verilmesi gerektiğini ifade eden Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir,  doğalgazın Zonguldak'ta bulunmasının mutluluğu içerisinde olduklarını ifade etti.

Vali. Mustafa Tutulmaz da yaptığı konuşmada, Karadeniz de bulunan doğalgaz ile birlikte Ülkemizin ve Zonguldak'ın daha da gelişeceğini söyledi. Vali Tutulmaz, Fatih sondaj gemisinin lojistik desteğinin Filyos limanından sağlandığını söyledi.

Yemekte Zonsiad Başkanı Necdet Tıskaoğlu tarafından Vali Tutulmaz'a üzerinde hem Mustafa Tutulmaz ve hemde ZONSİAD yazılı olan 67 numaralı Kırmızı lacivert renklerinde Zonguldakspor forması hediye edildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2020, 17:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER