ZTSO BAŞKANI DEMİR; "KİLİMLİ İLÇEMİZ 5. BÖLGE DESTEKLERİNDEN YARARLANMALIDIR"

ZTSO BAŞKANI DEMİR; "KİLİMLİ İLÇEMİZ 5. BÖLGE DESTEKLERİNDEN YARARLANMALIDIR"

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO) Başkanı Metin Demir, Kilimli ilçesinin 21 Ağustos’ta yapılan değişikliklerle önemli avantajlar elde ettiğini belirtti.

Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Kararda 21 Ağustos 2020 tarihinde yapılan değişikliklerle Kilimli İlçesine yapılacak yatırımlar Organize Sanayi Bölgesi dâhilinde yapıldığı takdirde 5. Bölge desteklerinden yararlanabilecek.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir’in daveti üzerine Kilimli Kaymakamı Nevzat Taşdan, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Kilimli Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özkan Öztürk, Kilimli Milli Emlak Müdür Vekili Gürol Dikmen, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Kilimli’li iş insanı Hamdi Öztürk, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Kilimli’li İş İnsanı Vahdettin Velioğlu, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası  Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya’nın katılımları ile Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis salonunda Kilimli ilçesi iş fırsatlarının yeni yasal düzenlemeler çerçevesinde değerlendirildiği bir toplantı yapıldı.

DEMİR; "KİLİMLİ İLÇEMİZ 5. BÖLGE DESTEKLERİNDEN YARARLANMALIDIR"

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir “Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Kararda 21 Ağustos 2020 tarihinde yapılan değişikliklerle Kilimli İlçemiz önemli avantajlar elde etti. Bu avantajları kullanarak Kilimli İlçemize yatırım ve istihdam bağlamında yeni girişimler yapmak istiyoruz. Tabi yatırım deyince bu işin olmaz ise olmazı sanayi parselleri oluşturabilmek. Bu amaç ile Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, Milli Emlak Müdür Vekilimiz ve İş İnsanlarımız ile bir araya geldik. Akla akıl katarak, kurumlar arası işbirliği ile burada planlı sanayi parselleri oluşturarak Kilimli İlçemizde mevcut işletmeleri kentleşme baskısından kurtarıp, büyümelerine fırsat sağlamış olacağımız gibi ilçemizde yeni yatırımların ve istihdamında önünü açmış olacağız. Kilimli ilçemiz 5.  bölge desteklerinden yararlanmalıdır. İşbirliklerinden dolayı Sayın Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, Milli Emlak Müdür Vekilimize teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2020, 16:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER