ZTSO ile BAKKA arasında protokol

ZTSO ile BAKKA arasında protokol

ZTSO ile BAKKA arasında protokol

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasının, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından sağlanan mali destek ile yürütülen 2019 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında sunduğu “Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Stratejik Planını Hazırlıyor” , “Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası 100. yılında kurumsal kimliğini yeniliyor” ve “Zonguldak TSO 100 yıllık deneyimini gelecek nesillere aktarıyor” başlıklı projeleri için sözleşme imzalandı. 
Projeler kapsamında Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasının 4 yıllık Stratejik Planının Hazırlanmasında eğitim ve danışmanlık hizmeti alınacak, odanın kurumsal kimliği yenilenecek ve bu yıl 100. Yılını kutlayan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasının 100 yıllık tarihini yansıtacak bir kitap ortaya konacak.
Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya ve BAKKA Uzmanı Ümran Öztürk tarafından imzalanan teknik destek projeleri hakkında bilgi veren Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir,  " Oda olarak Batı Karadeniz Kalkınma Ajansının sağladığı teknik destek programına 3 proje sunduk. Sunduğumuz 3 proje de başarılı olarak değerlendirildi ve bugün sözleşmelerimizi imzaladık. Bildiğiniz üzere odamız bu yıl 100. Yılını kutluyor. Bu anlamlı yılda odamızın 100 yılını anlatan bir eser ortaya çıkarmak istedik. Teknik destek kapsamında alınacak danışmanlık ile hazırlanacak bu kitap, Zonguldak’ın Milli Mücadele yıllarından bugüne geçirdiği değişim ve dönüşümü̈, araştırmalar sonucunda ortaya çıkarılan bilgi, belge ve fotoğraflar ile anlatmayı amaçlamaktadır. Bu kitapta; Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasının kuruluşu olarak kabul edilen 30 Temmuz 1919 yılından günümüze kadar geçirilen değişimler, bu değişimlerin aktörleri, devrimsel nitelikteki gelişmeler, kent belleğinden silinmeye yüz tutmuş olaylar ve büyük başarılar anlatılacaktır.1919 yılından günümüze kadar geçen 100 yılda Zonguldak’ın kaderine yön veren kişi ve olaylar, Ticaret ve Sanayi Odasıyla ilişkilendirilerek, sanayi ve ticaretteki sektörel değişimler rahatlıkla izlenebilecek ve bir vizyon oluşturulacaktır. 
Bir diğer projemizde ise odamızın kurumsal kimliği yenilenecektir. Yüzüncü yılını deviren Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası önündeki yeni yüzyıla yenilenmiş güçlü bir kurumsal kimlik ile girmek istemektedir. BAKKA tarafından sağlanacak teknik destek kapsamında alınacak danışmanlık ile Yüzyıllık kurumsal birikiminin yansıtılacağı bir kurumsal kimlik çalışması yapılacak ve kurumumuz bundan sonra bu rehbere dayanarak çalışmalarını sürdürecektir.
Son projemiz ise odamızın önümüzdeki 4 yılına kılavuz olacak stratejik planın oluşturulması ile ilgili olacaktır. Bu doğrultuda Stratejik Planın hazırlanması için bir danışmanlık hizmet alımı yapılacaktır. Hizmet alımı hem stratejik planın hazırlanmasını hem de kurum içi stratejik planlama bilincinin arttırılmasını hedeflemektedir.
İmzaladığımız bu 3 projenin de odamıza ve ilimize hayırlı olmasını diliyor ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansına bizlere bu imkanlardan yararlanma şansı verdiği için teşekkür ediyorum.” dedi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER