ZTSO'da eğitim programları başlıyor

ZTSO’da eğitim programları başlıyor

ZTSO'da eğitim programları başlıyor

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasının 2018 yılı eğitim programları başlıyor. 10 Mayısta başlayacak eğitim dizisi 13 Eylülde son bulacak.  Eğitim programlarıyla ilgili bilgi veren Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir: “Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası olarak stratejik planımızda çok önem verdiğimiz konulardan bir tanesi de eğitim konusu. Yönetim olarak, hem üyelerimizin hem de personelimizin eğitim taleplerini her zaman dikkate alıyoruz.

 

Kişilerarası İlişkiler ve Etkili İletişim(10 Mayıs 2018 Perşembe)

Çalışma Hayatında Müşteri İlişkileri Yönetimi(05 Haziran 2018 Salı)

Takım Çalışması(03 Temmuz 2018 Salı)

İşyerinde Davranış ve Protokol Kuralları(01 Ağustos 2018 Çarşamba)

Yaratıcı Düşünme ve Yeni Fikirler(13 Eylül 2018 Perşembe)

Eğitimlerin ilki olan Kişilerarası İlişkiler ve Etkili İletişim eğitimi 10 Mayıs 2018 Perşembe Günü saat 10:00-16:00 arasında Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası eğitim salonunda gerçekleşecek. ÇSG Eğitim Uzmanı  Ceylan Güliz Bozdemir tarafından verilecek olan eğitimde İletişim Süreci, Mesaj Alma ve Gönderme ,iletişim Biçimleri ve Biçim Değişiklikleri ,Algılama İletişim engelleri ve Engelleri Giderme Yöntemleri, Beden Dili Jestler ve Mimikler ,Ses Tonu ,Etkin Dinleme ve Anlama, iletişimde Ego ,Uygun Eleştiri Yöntemleri   ve Etkin Tartışma Stratejileri konuları anlatılacak. Katılımın ücretsiz olduğu eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilecek. Eğitim 30 kişi ile sınırlı olduğundan katılmak isteyenlerin Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasını arayarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Alanında uzman kişiler tarafından verilecek eğitimler tüm ilgilenenlere açık ve ücretsiz olacak. Eğitim programlarıyla ilgili bilgi veren Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası olarak stratejik planımızda çok önem verdiğimiz konulardan bir tanesi de eğitim konusu. Yönetim olarak, hem üyelerimizin hem de personelimizin eğitim taleplerini her zaman dikkate alıyoruz. Bu sene başında eğitim konusunda bir planlama yaptık. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımıza bağlı olarak eğitim hizmetleri sağlayan ÇASGEM(Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi) ile bir protokol imzaladık. Bu protokol kapsamında herkese açık ve ücretsiz olmak üzere 5 eğitim programı belirledik. Mayıs-Eylül aylarını kapsayan dönemde her ay 1 eğitim düzenleyeceğiz. İlk eğitimimiz 10 Mayıs Perşembe günü Odamızda yapılacak. Ücretsiz olarak vereceğimiz bu eğitimi almak isteyenlerin Odamızın 251 11 11 numaralı telefonunu arayarak kayıt yaptırmaları gerekiyor dedi.

 

 




 

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2018, 16:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER