Belediye Başkanı Tekin muhtarları ziyaret etti

Belediye Başkanı Tekin muhtarları ziyaret etti

Alaplı Belediye Başkanı ve CHP Alaplı Belediye Başkan adayı Nuri Tekin, Gümeli Belediye Başkanı ve CHP Başkan adayı Ahmet Saydam, CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, Belediye ve il genel meclis üyeleri partililer ve vatandaşlarla birlikte Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysalı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan, Tekin, Belediye olarak muhtarlarımızdan gelen her türlü talebi anında değerlendirerek İlçe merkezi köyler ayrımı yapmadan çalıştıklarını söyledi.

Herkesin Belediye başkanı olduğunu bundan sonrada bu şekilde Alaplı hizmet etmeye devam edeceğini ifade eden Tekin, şöyle konuştu:

“Biz Alaplı merkez ve köyler diye hiçbir zaman ayrım yapmadık. Muhtarlarımızdan gelen her türlü talebi isteği anında değerlendirerek yapmaya çalıştık. Hiçbir muhtarımızdan ücret talep etmedik. İtfaiye aracı istediler verdik, kepçe iş makinesi istediler verdik, kanalizasyon aracı istediler gönderdik. Cenaze hizmetlerimiz köylerimize ücretsiz yaptık. Hizmeti köylerimize anında ulaştırmaya çalıştık. Köylere devlet tarafından parke verildi. Kumunu biz Alaplı Belediyesi olarak verdik. Alaplı bir bütündür. Muhtarlarımızın bu zamana kadar hep yanlarında olduk. Siyasi ayrım yapmadan tüm köylerimize hizmet etmeye çalıştık. Ben Alaplı’da herkesin Belediye başkanıyım. Bundan sonrada aynı şekilde köylerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.”

HİÇ KİMSENİN EKMEĞİ İLE OYNAMADIK

“2014 yılında Belediye Başkanı olduğumuzda hiçbir işçimizin ekmeği ile oynamadık. Ayrım yapmadık. Çalışan bizim için çok önemli dedik. İşçilerimizin alacakları vardı. Bu alacaklarını ödedik. Ve işçimize zaman yaptık. Devlet memuru gibi her ay ayın 15.de bankaya maaşları yatırıyor.Biz göreve geldikten sonra bankalar işçilerimize kredi vermeye başladı.”

SEVDAMIZ İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Tekin, Celil Uzun’un il başkanı döneminde İlçe girişini kapandığını belirterek, “ Faruk Çaturoğlu,Ekrem Yazıcı ve Nevzat Çimenoğlu döneminde bu devlet yaptırımları neden Alaplı’ya gelmedi? Şimdi biri çıkmış aday olunca Devlet yatırımlarını Alaplı’ya yağdıracağız diyor. Peki o zaman Alaplı yok muydu? Ak Parti yok muydu? Her şeye yetkin vardı. Niye yapmadın. Sen il başkanıydın eniştende bakandı. Şimdi çıkmış yolu açacağım diyor. Senin il başkanlığı döneminde bu ilçe giriş kapanmadı mı? Köprüyü ben yaptım diyorsun. Niye ilçe girişini kapanmasını izin verdin. Ben o ilçe girişini açmak için çok uğraştım. Siyaseten açtırmadılar. Alaplı’yı maden çok seviyorsun. Neden o zaman yapmadın. Neden hastaneyi yaptırmadın? Orman İşletmesini orayı ilk açıklamasında Belediye Başkanı olduğum gün satacağım diyor, ondan sonra lafı değiştiriyor ben oraya öğretmen evi yapacağım, yaşlılar evi yapacağım demeye başlıyor. Orman İşletmesini olduğu alanı neden Faruk Çaturoğlu Belediye başkanı döneminde almadın. O zaman sen İl Başkanıydın. Eniştesi de Orman Bakanıydı. Çaturoğlu burayı istemişti. Kimse kimseyi kandırmasın. Kimse Alaplı’mızın huzurun bozmaya çalışmasın. Bahsettiği hizmetleri neden Nevzat Çimenoğlu döneminde gelmedi. Madem çok güçlüsün niye bizden önceki dönemde yapmadın. Alaplı seviyorsan Alaplı sevdalısıysan bunu yapacaksın. Biz tek sevdamız Alaplı dedik. Sevdamıza gece gündüz hizmet ediyoruz. Biz hep insanların içindeyiz. Alaplı’mıza seçim zamanı uğramadık. Biz hep buradayız.”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2019, 19:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER