Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, yeniden aday gösterilmesini değerlendirerek açıklamalarda bulundu.

Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık,  aday gösterilmesi, aday gösterilme süreci, projeleri ve çalışmaları ile ilgili soruları cevaplandırdı.

“ŞU ANDAN İTİBAREN TEŞKİLATIMIZ, VEKİLLERİMİZ İLE HEP BİRLİKTE OMUZ  OMUZA ÇALIŞACAĞIZ”

Aday olmaması yönünde teşkilat ve milletvekilleri tarafından yapılan girişimleri değerlendiren Halil Posbıyık;
“Hiç önemli değil. Parti içi mesele bu.  Vekilimizle, ilçe başkanımızla hepsi de bizim dostlarımız parti içi ufak tefek olaylar olabilir. Önemli değildir. Önemli olan burada neticeyi bulabilmektir. Hiç problem yok aramızda. Tabii ki milletvekilimiz de ilçe başkanımızla yönetimde hep beraber çalışacağız." ifadesini kullandı.

Halil Posbıyık projeleri ile ilgili olarak da, "Yeni projelerimi yakında açıklayacağım, yeni flaş projelerimiz var. Projelerimizi hazırlamaya büyük bir gayretle devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

“HAYATIMI EREĞLİ'YE ADADIM”
"Önümüzdeki dönem nasıl bir Ereğli hayal ediyorsunuz " sorusuna Ereğli Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık, "Her zaman sosyal ekonomik kültürel sportif bakımdan en önemli olan bir şehirdir Ereğli. Hayatımı Ereğli'de adadım ve bu işe verdim. Aynı gayretle devam ediyorum" ifadesini kullandı.

“EREĞLİ'NİN İL OLMASINI GELMEMESİ NEDENİYLE İSTİYORUZ”
Ereğli'nin il olması ile ilgili soruya Ereğli belediye başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli belediye başkan adayı Halil Posbıyık, "Ereğli'nin il olması için en başından beri uğraşıyoruz. Ancak bu yanlış yorumluyor. Biz Zonguldak'ı istemediğimizden değil. Zonguldak gönlümüzle, kalbimize Zonguldak'a bağlıyız. Biz onu söylemiyoruz. Ama yatırımlar gelmediği için Zonguldak merkezde bürokrattan, vilayetten, o bakımdan il olmasını istiyoruz. Ben Zonguldak'ta okudum. Zonguldak da bizim her şeyimiz" dedi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER