Gümeli’de iki aday çıktı…

Gümeli’nin CHP’li Belediye Başkanı Ahmet Saydam adaylık müracaatını yaptı. Ramazan Akdeniz’de Saydam’a rakip oldu.

Gümeli’de iki aday çıktı…

Gümeli CHP’de Belediye Başkanı adaylığı için iki kişi müracaat etti.
Mevcut Belediye Başkanı Ahmet Saydam CHP Alaplı İlçe Başkanlığına müracaatını yaparken, Alaplı Belediye Meclis Üyesi Ramazan Akdeniz’de Saydam’a rakip çıktı ve müracaatını yaptı.
Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, CHP Alaplı İlçe teşkilatına gelerek, burada İlçe Başkanı Hüseyin Tosun'a, Gümeli Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru evraklarını teslim etti.
Saydam, burada yaptığı konuşmada, Gümeli'ye 2 dönemdir en iyi hizmeti verebilmek için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, "2 dönemdir Belediye Başkanı olarak Gümeli'ye hizmet etmek için ekibimizle birlikte var gücümüzle çalıştık çalışmaya da devam ediyoruz. Hizmetlerin devamı için tekrar aday adaylığı başvurusunda bulunduk. 2 yılda Gümeli'ye yaptığımız hizmetler ortadır. Gümeli için daha yapacak çok hizmetlerimiz var. " dedi.

GÜMELİ İÇİN "BENDE VARIM"
Cumhuriyet Halk Partisi Alaplı Belediye Meclis Üyesi Ramazan Akdeniz, 2019 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Gümeli Belde Belediye Başkan Aday adayı olduğunu açıkladı.
1999- 2009 yılları arasında Gümeli Merkez Mahalle Muhtarı olarak Gümeli'ye hizmet eden, 1996 - 2000 yılları arasında Gümeli Kalkındırma Kooperatifi 2. Başkanı olarak görev yapan ve Belde istihdamına katkı sağlayan, 19 yıl Gümeli İlk Öğretim Okulu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı olarak görev yapan bu süre içerisinde Gümeli İlk Öğretim Okulu'na 4 Derslik kazandıran ve 10 yıl boyunca da Cumhuriyet Halk Partisi Gümeli Belde Başkanı olarak görev yaptığını kaydeden Ramazan Akdeniz Cumhuriyet Halk Partisi'nden Gümeli Belde Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. 
Hâlen, Gümeli Beldesi Güvenç Abdal Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanlığı ve Cumhuriyet Halk Partisi Alaplı Belediye Meclis üyesi olarak görevine devam eden Ramazan Akdeniz, Gümeli Belediye Başkanlığı aday adaylığı için CHP Alaplı İlçe Başkanlığına başvuruda bulundu.
GÜMELİ'YE EN İYİ HİZMETİ VERECEĞİME İNANDIĞIM İÇİN ADAY OLDUM
Yıllarca Gümeli Beldesinde hem Siyaset hem de Ticaret yaptığını ve Belde halkının sorun ve sıkıntılarını çok iyi bildiğini kaydeden Ramazan Akdeniz; ' Gümeli'ye en iyi hizmeti vereceğime inandığım için aday oldum' dedi.
Projelerini kısa zamanda kamuoyu ile paylaşacağını ve Gümeli'yi mevcut konumundan daha iyi noktalara taşıyacaklarını kaydeden Akdeniz; 'Gümeli'yi bölgenin Turizm ve marka değeri yapmak için çıktığımız bu yolda başarılı olacağımıza inanıyoruz' dedi.

Haber Kaynağı, Hüseyin Orhan

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2018, 14:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
talip  kocaman
talip kocaman - 6 yıl Önce

ben bir gümelili olarak ikisinede
hayırlı olsun

SIRADAKİ HABER