MHPLİLER İFTARDA BULUŞTU

MHPLİLER İFTARDA BULUŞTU

MHPLİLER İFTARDA BULUŞTU

MHP Alaplı İlçe Teşkilatı tarafından Ramazan ayı dolayısıyla partililere ve üyelere yönelik bir iftar yemeği verildi. Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğinde partililer ve üyeler bir araya geldi. 
MHP Alaplı İlçe Teşkilatı, Ramazan ayı dolayısıyla iftar yemeğinde partililerle bir araya geldi. Alaplı Kültür Merkezinde(Fiskomar) düzenlenen iftar yemeğine MHP Zonguldak İl Başkanın Varol Demirköse, MHP Alaplı ilçe Başkanı Erol Oktay, Yönetim Kurulu Üyeleri, Alaplı Türk Eğitimsen ilçe Başkanı Soner Arslanoğlu, yönetim kurulu üyeleri, Alaplı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Ömer Ejder Bilgiç, yönetim kurulu üyeleri, partililer, Alaplı Gaziler Derneği Yönetimi, Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı ve aynı zamanda Çamlıbel Köyü Muhtarı Mithat Mandacı, Mahalle ve bazı köy muhtarları katıldı. 
İftar yemeğinde konuşan MHP Alaplı ilçe Başkanı Erol Oktay, Ramazan ayının birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği mübarek bir ay olduğunu söyledi.
İftar yemeğine katılan partilere teşekkür eden Oktay, “Bugün’ün bizim için çok ayrı bir yeri var. Bugün 27 Mayıs Ülkücü Şehitleri anma günü, bugünde başta Şehit Gümrük ve Tekel Bakanımız Gün Sazak bey olmak üzere Ruhi Kılıçkıran’dan Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na kadar olan davamız uğruna şahadete eren tüm şehitlerimizi rahmetle ve dua ile anıyorum. Yardımlaşmanın ve dayanışmanın yoğun olarak yaşandığını Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayı dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği mübarek bir aydır. Bu vesile ile dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, milletçe birlik ve beraberlik içerisinde dayanışmamızı daha fazla arttırmalıyız. İçerisinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini barındıran Ramazan ayının Alaplı’mıza, ülkemize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Hepinizin Ramazan ayını ve bir hafta sonra kutlayacağımız Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Sağ olun var olun”dedi. 
MHP Zonguldak İl Başkanın Varol Demirköse de “Ol deyince olduran, gönülleri imanla dolduran Allah’a şükürler olsun, birlik ve beraberliğimiz daim olsun, birlik ve beraberliğimiz mazluma umut, zalime korku olsun. Görüyorum ki bu salonda herkesin içinde özünde birlik ve beraberlik ateşi var. Mum ateşi var. Mum olmak kolay değildir. Işık saçmak için önce yanmak gerek, bugün 27 Mayıs Ülkücü Şehitleri anma günü, bizler ülkücü kadrolar olarak bu vatan için bin ölür, bin diriliriz. Çünkü biz kahraman Türk milletiyiz. Ve bizler Ülkücü kadrolar olarak şehitlerimizin kanları ile sulanan bu topraklar üzerinde rengini şehitlerimizin kanından alan şanlı bayrağımızın sonsuza kadar dalgalanması için her türlü fedakarlığa hazırız. Sahipsiz vatanın batması haktır. Siz sahip çıkarsanız, biz sahip çıkarsak, ülkücü kadrolar olarak sahip çıkarsa bu vatanımız asla batmayacaktır. İçinde bulunduğumuz Ramazan ayının, Kadir Gecemizin ve Ramazan Bayramının ülkemiz için ve İslam alemi için hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum” diye konuştu

Gündem

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2019, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER