BIRAKSALAR LİNÇ EDECEKLERDİ

BIRAKSALAR LİNÇ EDECEKLERDİ
Devrek&[#]8217;te önceki gün ilköğretim 8&[#]8217;inci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Kader Demiroğlu&[#]8217;nu pompalı tüfekle vurarak öldüren 4 çocuk babası 56 yaşındaki Metin Abacı, yoğun güvenlik önlemleri altında  çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Adliyeden çıkarılışı sırasında bazı vatandaşlar zanlıya tepki gösterdi. Bu sırada vatandaşlarla polis ekipleri arasında arbede yaşandı.

İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATTIK

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner, Olay adli aşamada olduğu için yorum yapmak doğru olmaz. Neresinden baksak sıkıntılı bir olay. Ama katil ve Fatih İlköğretim Okulu 8´inci sınıf öğrencisi Kader Demiroğlu arasında bir gönül ilişkisi olma ihtimali yüksek. Olay kıskançlık sonucu işlenmiş bir cinayet gibi görülüyor. Katil, cinayeti işlemeden önce kıza &[#]8220;Kaden beni öldürme&[#]8221; diye mesaj atmış. Emniyet Müdürümüzden aldığımız bilgi bu. Konu adliyeye intikal etmiştir. Olayla ilgili olarak biz de idari soruşturma başlattık. İnceleme devam ediyor. dedi.

AİLENİN ŞAHISLA İLGİLİ ŞİKAYETİ YOK

Ailenin bugüne kadar kızlarının yanında gezen yaşlı biri olduğu şeklinde herhangi bir şikayetinin söz konusu olmadığını kaydeden Öner, Ailenin şu ana kadar bize böyle bir durumla ilgili ´Biz şüphe duyuyoruz. İşte kendinden yaşı büyük bir kişiyle böyle bir diyaloğu oldu´ gibi bir şikayeti yok. Ne emniyete geldi ne okul idaresine böyle bir şikayetle gelmediler. ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2012, 14:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER