TOKİ konut ihalesi...

TOKİ konut ihalesi

TOKİ konut ihalesi...

AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Belen Mahallesinde yapılacak bin 144 toplu konutun ihalesinin yapıldığını bildirdi.

Uysal, yaptığı yazılı açıklamada ihalenin Karabüke hayırlı olmasını diledi.

Toplu konutun uzun bir süredir Karabükün gündeminde olduğunu aktaran Uysal, şunları kaydetti:

Şu an dosyalar inceleniyor. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak ve teslim tarihten itibaren 750 gün içerisinde de evler vatandaşlarımıza teslim edilecek. Yükseklikleri zemin artı 4 olan konutların 833ü 2+1, 311i ise 3+1 planında inşa edilecek. Eski Türk evlerinin mimari dokusu dikkate alınarak tasarlanan projede, zemin kat seviyesinde yöresel taş kaplamalar, ahşap görünümlü fibercement kaplamalar, bina köşelerinde taş görünümlü fugalı kaplamalar, cumba görünümü veren çıkmalar, payandalar, söveler, dekoratif pencereler ve geniş balkonlar kullanılacak.

Bu hizmetin gelmesinde başta Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırıma, TBMM eski Başkanı Karabük Milletvekilimiz Sayın Mehmet Ali Şahine, TOKİ Başkanı Sayın Ergün Turana, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergiliye, Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Buluta ve yönetim kuruluna teşekkür ediyor, konutların hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2017, 11:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER