Çaturoğlu,Önemli sorumluluklar bekliyor

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) milletvekili kaydını yaptırarak, rozetini taktı.

Çaturoğlu,Önemli sorumluluklar bekliyor

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) milletvekili kaydını yaptırarak, rozetini taktı.

7 Haziran genel seçimlerinde AK Parti’den 2. Sıra Zonguldak Milletvekili seçilen Faruk Çaturoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) beraberinde; AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır ile birlikte Ankara’ya gitti.

MECLİS PERSONELİ KARŞILADI

Çaturoğlu, sıcak ve samimi bir şekilde karşılayan Meclis Personeli, Çaturoğlu’nun kaydını yaptıktan sonra, parmak izi örneğini aldı ve Milletvekili rozetini kendisine teslim etti.

Çaturoğlu’nun milletvekilliği rozetini Türkiye Büyük Millet Meclisi Stratejisi Bürosu Sorumlusu Dr. Hasan Özgür Özen taktı.

ÖNEMLİ SORUMLULUKLAR BEKLİYOR

TBMM’sinde kayıt sonrasında açıklamalarda bulunan Çaturoğlu, Zonguldak ve ülkenin sorunlarının çözümü noktasında kendisine verilen bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğini belirterek, “Şu andan itibaren Ülkemiz ve Zonguldak için çıktığımız bu yolda bizleri ne gibi görevlerin beklediğini biliyoruz. Zonguldak halkının beklentilerini gerçekleştirmek ve bu noktada sorunların çözümü için bakanlıklar başta olmak üzere tüm kurumlara bölgemizin devam eden ve yapılması planlanan projelerini hızlı bir şekilde gerçekleşmesi adına girişimlerde bulunacağız. Bundan kimse en ufak bir kuşku duymasın. Milletin vekili olarak milletle birlikte çıktığımız bu yolda, Allah bizleri utandırmasın. Zonguldak’ımıza 25. Dönem Parlamentosu hizmet, başarı, barış, huzur ve daha çok kalkınma getirisin.” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2015, 07:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER