CHP EREĞLİ İLÇE ÖRGÜTÜ TEPKİ GÖSTERDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz Ereğli İlçe Başkanlığı yaptığı yazılı açıklama ile pankart ve afiş asılması yasak olan kamuya ait köprülere Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayip Erdoğan’ın pankartının asılmasına tepki gösterdi.

CHP EREĞLİ İLÇE ÖRGÜTÜ TEPKİ GÖSTERDİ

gundemeregli.com-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz Ereğli İlçe Başkanlığı yaptığı yazılı açıklama ile pankart ve afiş asılması yasak olan kamuya ait köprülere Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayip Erdoğan’ın pankartının asılmasına tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk partisi Kdz Ereğli İlçe başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklama şu şekilde;

“Dün gece sahur sonrası AKP İlçe Yöneticileri pankart ve afiş asılması yasak olan kamuya ait köprülere ve çarşı içinde yıkılan PTT yanına Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayip Erdoğan’ın pankartlarını yasadışı bir şekilde asmışlardır.Sabahleyin CHP İlçe Başkanlığı olarak İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı ve Kdz. Ereğli Kaymakamlığı’na dilekçe ile şikâyetimizi bildirmemize rağmen ve dilekçemiz İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne sevk edilmesine rağmen mesai bitimi olan saat: 17.00’ye kadar hiçbir işlem yapılmamıştır. Yasak yerlere asılmış olan pankartlar kaldırılmamıştır. Kdz. Ereğli’de devlet yetkilisi yok mudur? Kdz. Ereğli’de tarafsız bir devlet yetkilisi arıyoruz. Bu vurdumduymazlıkla demokrasi katledilmektedir. Kdz. Ereğli’de Cumhurbaşkanlığı seçiminin huzur ve güven içinde geçmesi böyle sağlanamaz. Devlet yetkililerini acilen göreve çağırıyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2014, 18:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER