KARTAL´IN HEDEFİNDE, ÇAKIR VARDI...

KARTAL´IN HEDEFİNDE, ÇAKIR VARDI...
gundemeregli.com-
CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, AK Parti hükümeti başta olmak üzere, yerel yöneticilerden, Belediye Başkanlarına kadar pek çok ismi hedef tahtasına oturturdu.

 

Kartal yaptığı değerlendirme toplantısında pek çok konuda ayrıntılı bilgiler verdi.

ŞAÇMALIK VE AYMAZLIKTIR

 şu görüşlere yer verdi:    

Bu anlayış, acizlik içinde Kdz. Ereğli halkından gerçekleri gizleyerek, AKP Zonguldak Milletvekillerinin becerisizliklerine kılıf uydurma gayretiyle, hedef saptırmaktan başka bir şey değildir.

 

Hiçbir bahane uydurmayın!.... AKP 10 yıldan fazla iktidardadır. 3 seçimde de Zonguldak halkının, Kdz. Ereğli halkının oylarıyla 3 milletvekilliğini siz kazandınız. Seçim meydanlarında milletvekilleriniz atıp tuttular, bir sürü vaatlerde bulundular.

Hangi birini yerine getirdiniz? 

Yıllardır yılan hikâyesine döndürdüğünüz Ereğli-Zonguldak, Ereğli- Devrek yollarına yeterli ödenek ayırdınız da Belediye Başkanı mı bitirtmedi? Ereğli köylerinin yarısı susuz.. Pat patlarla su taşıyor. Köy yollarından bir kez geçen rot-balans, far, fren ayarı, lastik ve jant tamiri yaptırmadan bir daha gidemiyor.

 

NEDEN RAHATSIZ OLUYORSUNUZ?

Camilerin temizlenmesinden niçin rahatsız oluyorsunuz? Cuma namazlarında cami avlusunda namaz kılmak zorunda kalan vatandaşlarımıza hizmet için seccade yardımından niye rahatsız oluyorsunuz? Kdz.Ereğli Belediyesi güçlü bir belediyedir.

 

 

   Halkımızın yanıltılmasına izin vermeyeceğiz. Halka yanlış yapan AKP, yerel seçimlerden başlayarak bedelini ağır bir şekilde ödeyecektir.

 

 

2013 İYİ BAŞLAMADI

 2013 yılı Zonguldak açısından talihsiz bir faciayla başladı.

  

  diyerek genelge yayınlaması bardağı taşıran bir damla oldu.

 

AKP yetkilileri bu konuda hiçbir tepki göstermeyerek suça ortak oldular.  

 

İŞÇİLERİ İDAM ETSEYDİNİZ

HİÇ BİRİ YOKTU

İşçiler, emekçiler, binlerce emek dostu oradaydı. Emek düşmanları, sermaye işbirlikçileri yoktu. İşçilerin arasına girmeye cesaret edemediler.

 

AKP hükümeti işçi düşmanı yüzünü, asgari ücretle çalışan milyonlarca işçiye günlük ancak bir çay, bir simit alabilecekleri bir zam vererek gösterdi. Milyonlarca emeklinin büyük bir umutla beklediği İNTİBAK yasasını, emeklilerin insanca yaşaya bilecekleri bir maaş artışı yapmayarak gösterdi.

 

AKP hükümeti asgari ücretlinin, emeklinin, memurların maaş artışları daha eline geçmeden  elektriğe, doğalgaza,akaryakıta, vergilere insafsızca zamlar yaparak fazlasıyla geri aldı.

 

AKP hükümeti tarım ve köylüyü  bitirme noktasına getirdi.Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez AKP iktidarı döneminde Türkiye saman ithal eder duruma geldi. Türk halkı ilk kez AKP  2,5 litre

 

 

           

 

                                                                                                           

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2013, 12:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ünal Savaş
Ünal Savaş - 11 yıl Önce

“BİZ CHP OLARAK BU YALIN GERÇEKLERİ BIKMADAN, USANMADAN HALKIMIZA ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİZ. HALKIMIZIN YANILTILMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ.” Hayrettin KARTAL, CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı

HAYRETTİN BEY; BIKMADAN USANMADAN ANLATMANIZ GEREKEN YALIN GERÇEKLER -1)

EKONOMİSİ DİBE VURMUŞ VE BURADAN ÇIKMANIN YOLLARINI ARAYAN KDZ. EREĞLİ, KISITLI EKONOMİK KAYNAKLARINI SÜREKLİ OLARAK KDZ. EREĞLİ´YE HİÇBİR KATMA DEĞERİ OLMAYAN ŞOV AMAÇLI FESTİVALLERE VE FESTİVAL SANATÇILARINA PEŞKEŞ ÇEKMİŞTİR. EKONOMİSİ VE REFAH SEVİYESİ BİZDEN ÇOK DAHA GÜÇLÜ ŞEHİRLERDE BİLE BÖYLESİ BİR KAYNAK İSRAFINA YOL AÇAN ŞOV FESTİVALLER YOK. VAR MI? BİR TANE BİLE ÖRNEK GÖSTEREMEZSİNİZ.

BU ŞOV AMAÇLI FESTİVALİN BÜTÇESİ VE FESTİVAL SANATÇILARINA ÖDENEN BU KISITLI EKONOMİK KAYNAKLARIMIZ BELEDİYE KASASINDAN ÇIKMAMAKTA, HAYIRSEVER??? ESNAF VE İŞ ADAMLARIMIZDAN BAĞIŞ ADI ALTINDA ZORLA ALINMAKTA OLAN PARALARDAN ÇIKMAKTADIR. EĞER BELEDİYE KASASINDAN ÇIKMIŞ OLSAYDI, İNANINIZ Kİ BU FESTİVALLER YAPILMAZDI. HAYIRSEVER??? ESNAF VE İŞ ADAMLARIMIZ DESTEĞİNİ BİR ÇEKSİN BAKALIM. BİR GÖRELİM. BUNDAN BÖYLE YAPILACAK MI? KESİNLİKLE YAPILMAZ.

FESTİVALLERDE, ESNAF SADECE KURUYEMİŞ, DONDURMA VE EKMEKARASI KÖFTE-DÖNER SATABİLMİŞ, AMA YÜZMİLYONLARCA LİRAYI FESTİVAL SANATÇILARI ÜÇ GÜNDE HORTUMLAYIP GİTMİŞLERDİR. BUNUN AKSİNİ HER KİM SÖYLERSE YALAN SÖYLER VE BU YALANLARINA DA HİÇ KİMSELERİ İNANDIRAMAZLAR. BÖYLESİ BİR HORTUMLAMANIN VE HORTUMLATMANIN OLMADIĞINI, FESTİVAL YÜRÜTME KOMİTESİ BAŞKANI SAYIN HALİL POSBIYIK’TA SÖYLEYEMEZ. FESTİVAL YÜRÜTME KOMİTESİNİN DİĞER SAYIN ÜYELERİ DE SÖYLEYEMEZ. BUNUN AKSİNİ HER KİMLER SÖYLERSE YALAN SÖYLERLER VE BU YALANLARINA DA HİÇ KİMSELERİ İNANDIRAMAZLAR. İNANDIRABİLMELERİ İÇİN ORTAYA SOMUT BİR ŞEYLER KOYMALILAR. ORTADA ELLE TUTULUR SOMUT BİR ŞEY YOK Kİ? NEYİ ORTAYA KOYACAKLAR.

YETER ARTIK. SADECE ÜÇ GÜNLÜK ŞOV İÇİN İSRAF EDİLEN BU KISITLI KAYNAKLARIMIZ, BİR SONRAKİ NESLİMİZİ YANİ ÇOCUKLARIMIZI AÇ VE İŞSİZ BIRAKMAK UĞRUNA VAR OLANI İSRAF ETMEMİZ, TÜKETMEMİZ DEMEKTİR. ÇOCUKLARIMIZ GELECEKTE BUNUN HESABINI SİZLERDEN VE BİZLERDEN SORACAKTIR. GELECEĞİNİ TÜKETEN BİR KDZ. EREĞLİ OLARAK, DAHA NE KADAR ÜRETMEDEN TÜKETMEYE DEVAM EDECEĞİZ. YETER ARTIK. ŞOVA DEVAM ETMEYİN. BUNA ARTIK BİR DUR DEYİNİZ. BEN DUR DİYORUM. SİZ DE DEYİNİZ. BİZ KAZANACAĞIZ. ÇOCUKLARIMIZ KAZANACAK, KDZ. EREĞLİ KAZANACAK. ZONGULDAK KAZANACAK, TÜRKİYE KAZANACAK.

Devamı var...

“FESTİVALE HAYIR. ÜRETMEDEN TÜKETMEK, EREĞLİ´Yİ TÜKETMEKTİR.”
Ünal SAVAŞ – Erdemir emeklisi, 2005, Kalite gönüllüsü

SIRADAKİ HABER