Saygısızca… Ahlaksızca… Alçakça…

İstanbul’da şehit polislerin cenaze töreni esnasında camii avlusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik yapılan saldırı ile ilgili CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakçı yazılı bir açıklama yaptı

Saygısızca…  Ahlaksızca… Alçakça…

İstanbul’da şehit polislerin cenaze töreni esnasında camii avlusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik yapılan saldırı ile ilgili CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakçı yazılı bir açıklama yaptı. Ocakçı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

İstanbul’da şehit polislerimizin cenaze töreni esnasında camii avlusunda Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik saygısızca ve mafya yöntemlerini andıran saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

Cenaze töreninin ulviyetine yakışmayan tavır ve hareketlerde bulunan 5-6 kişinin cenaze törenini özellikle provoke etmeye çalışması, cemaati tahrik etmeye çalışması ve camii avlusunda siyaset yapması son derece bilinçli ve kışkırtıcıdır. Camii avlusunda siyaset yapmaya, provoke etmeye çalışanlar bilmeliler ki; Polis bizim polisimiz, Şehit bizim şehidimizdir.

Bilinmesini isteriz ki; Cumhuriyet Halk Partisi’ni terör örgütleri ile berabermiş gibi gösterme algısını yaratmak isteyenler bu emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaklardır. Bu yapılan algı operasyonu halkımız tarafından doğru değerlendirilmiş olup halkımızın gözünde de ahlaksızca, alçakça bir davranışın tezahürüdür.

Teröre destek verenlerin, ülkenin sembolü, gururumuz olan T.C.’yi kaldıranların, Terör örgütlerinin ülkemize elini kolunu sallayarak girmelerini sağlayanların, Kandırıldık diyenlerin, Ulusal bayramların kutlanmasına karşı gelenlerin, Bayrağımızın üzerindeki ay yıldız’ın anlamını unutanların, açılım-saçılım sözlerinin sahiplerinin, devletin imkânı ile terörist tedavi ettirilenlerin, terörün bu safhalara gelişine göz yumanların ve terörün başındaki adama “Sayın” diyenlerin kimler olduğu açıkça belli iken bu yapılanlar alçakçadır.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak yapılmak istenen ve hedeflenen niyeti açıkça görüyoruz. Bu niyetin son sahnesi İstanbul’da yaşanmıştır. CHP Genel Başkanı’na mermi çekirdeği atılması, bir provokasyon ve gözdağı girişimidir. Teröre yardım ve yataklık edenler, bu tür hareketler ve davranışlarla ortadaki suçları örtemezler ve Cumhuriyet Halk Partisini hiçbir zaman korkutamazlar.

Cumhuriyet Halk Partisi’ni tehditle, silahla, mermiyle, şiddetle yolundan döndüreceğini sananlar, büyük bir yanılgı içindedirler. Cumhuriyet Halk Partisi, bu ülkenin kurucu partisidir. Yaşadığımız ve taşıdığımız kimliğin ve Atatürk’ün partisidir.

Kamuoyu bilmelidir ki; Kurtuluş savaşında, istiklal uğruna korkmadan canını siper edenlerin ve Cumhuriyet’in temellerini atanların çocuklarını hiç kimse bizi yıldıramaz ve korkutamaz.

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2016, 06:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER