AK PARTİ KDZ EREĞLİ TEŞKİLATI İFTARDA BULUŞTU

Ak Parti Kdz Ereğli İlçe Teşkilatı her yıl geleneksel hale getirdiği iftar yemeğini dün gece Kdz Ereğli Büyük Anadolu Otelinde gerçekleştirdi.

AK PARTİ KDZ EREĞLİ TEŞKİLATI İFTARDA BULUŞTU

gundemeregli.com-AK Parti Kdz Ereğli İlçe Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi.
Gülüç Büyük Anadolu otel’de gerçekleştirilen iftar yemeğine Ak Parti Zonguldak Milletvekili ve TBMM Eski Başkanı Köksal Toptan, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof Dr. Ercan Candan, Kdz Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, Ak Parti Kdz Ereğli ilçe Başkanı Fatih çakır, meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda davetli katıldı.
Kur-an´ı Kerim tilaveti ile başlayan program akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçların açılmasının ardından Ak Parti kdz Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır’ın açılış konuşması ile devam etti. Çakır yaptığı açılış konuşmasında iftara katılan herkesin Ramazan Ayını tebrik edip hayırlara vesile olmasını dilerken 30 Mart yerel seçimlerinin kazanılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Açılış konuşmasının ardından söz alan Kdz Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal ise, geceye katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti .
Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan ise geceye katılanların Ramazan ayını kutlarken Orta Doğu’ da yaşanılan acılara değinerek Ramazan ayının hem Türkiye adına hem de Orta Doğu adına hayırlara vesile olmasını diledi. Ağustos ayında gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimine değinen Candan, Ereğli’den tüm zamanların en iyi sonucunun çıkmasını arzu ettiğini söylerken, bayanlardan daha fazla özveri göstermelerini rica etti.
Konuşmaların sonunda söz alan pazar yeri ensaflarından Mehmet Ekşi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili yazdığı şiiri okumasının ardından gece sona erdi.

 

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2014, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER