Ereğli´de pat-pat kazası; 8 yaralı

Kdz. Ereğli´de, bayramlaşmaya giden bir aile, tarım aracı patpatın devrilmesiyle kaza geçirdi.

Ereğli´de pat-pat kazası; 8 yaralı
Kdz. Ereğli´de, bayramlaşmaya giden bir aile, tarım aracı patpatın devrilmesiyle kaza geçirdi. Kazada yaralanan 8 kişi, dört ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne getirildi.
Kaza, Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Çiğdemli köyünde meydana geldi. Bayram nedeniyle akraba ziyaretine giden Yavuz Karaman’ın(17) kullandığı pat pat yoldan çıkarak devrildi. Kazada sürücü Yavuz Karaman’ın yanı sıra patpatta yolcu olarak bulunan Ufuk Özkan (17), Olcay Karaman (15), Emre Bayramcı (16), Numan Yılmaz (17), Kerim Aksoy (16), Serdar Aksoy (18) ve Mehmet Karaman (19) yaralandı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine dört ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi burada yaptıktan sonra ambulanslarla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne götürdü. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı
.
Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2014, 14:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Oktay ÇETİNKAYA
Oktay ÇETİNKAYA - 10 yıl Önce

Yazmaktan bıkmayacağım , sizler nasıl ki bu tarım aracını kullanmaktan , ısrarla bu araca minibüs gibi binmekten bıkmayacaksınız , bende yazmaktan bıkmayacağım. Resmen intihar bu ya da adam öldürmek istemekle aynı, AKILLANMAYIN SİZ , alın çoluğunuzu çocuğunuzu bayrama götürün , misafirliğe gidin ,pikniğe gidin , sonrada dönüşte hastaneye bir uğrayın (en iyi ihtimalle)
NEDEN USLANMIYORSUNUZ , NEDEN BU KADAR PAT PAT KAZASINA ŞAHİT OLUP HALA DİRENİYORSUNUZ , NEDEN ISRARLA BANA BİRŞEY OLMAZ DİYORSUNUZ , AKLINIZ NEREDE SİZİN ?
Binin dostlar binin , ÖLÜNCEYE KADAR BİNİN , ÖLDÜRÜNCEYE KADAR BİNİN , SİZE BİR ŞEY OLMAZ NASIL OLSA !
Geçmiş olsun , ALLAH AKIL FİKİR VERSİN , DAHA NE DİYEYİM Kİ ?

SIRADAKİ HABER