PSC İLE PAKETLE VE GÜVENLE YOLLA

PSC İLE PAKETLE VE GÜVENLE YOLLA

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli İlçesi’nde bir yıldır hizmet veren PSC firması ilçedeki kargoculuk ve paketleme sektörüne yeni bir soluk getirdi.

Kargo taşımacılığında sınır tanımayan PSC firması tüm ürünleri hem uygun fiyata hem de kırılmama garantisi ile gerek yurt içine gerekse yurt dışına en hızlı şekilde müşterinin taleplerine göre gönderiyor.

Paketle, Yolla Güvenle sloganıyla Kdz. Ereğli’de hizmet veren PSC firması kısa sürede önemli bir müşteri potansiyeline ulaşırken, firma yetkilileri Bal kavanozundan, Erdemir sacına, camdan, bilgisayara kadar pek çok ürünü adresten adrese önce paketleme işini yapıyor sonra güvenle yolluyor.

KAPIDAN ALIYOR KAPIYA KADAR TESLİM EDİYORUZ

PSC Firması Kdz. Ereğli Şube Temsilcisi Şengül Kalaycı, firma olarak gerek yurt içi, gerekse yurt dışında faaliyet gösterdiklerini belirterek şöyle dedi:

“Kdz. Ereğli’de bir ilk gerçekleştiriyor olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Biz sadece kargoculuk değil, en iyi şekilde paketleme işi de yapıyoruz.

Dört yıl önce Türkiye’de kurulmuş olan bir firmayız. Kdz. Ereğli’de Batı Karadeniz bölgesi olarak bir yıldır faaliyet gösteriyoruz. Yoğunluğumuz ağır malzemeler, özellikle yurt dışı ağır malzemeler ya da dosya bazında hiç önemli değil. Biz her türlü eşyanın hem yurt içi hem yurt dışı hem paketleyip hem gönderisini yapabilen bir firmayız. Gidiyoruz müşterinin kapısından alıyoruz ürün bize geliyor. Paketlemesi olacaksa oluyor olmayacaksa direk kapı teslimatını yapıyoruz. Hesaplarımız genel merkezlerimiz kendi adı altında indirimli hesaplar aldığı için Ereğli’de uygun bir firmayız. Diğer firmalara göre çok çok daha uygunuz.

“ÇOK HASSASIZ”

Burada cam, sıvı, hassas elektronik malzemelerin yanı sıra özellikle bilgisayarlar, panolar, çerçeveler ve cam eşyalar çok fazla gönderiyoruz. Yani bunun yanı sıra saç gibi çok ağır bir malzemede gönderiyoruz. Açıkçası; bizim bir sınırımız yok! Özellikle paketleme anlamında hassas şeyleri paketliyoruz.

Ereğli’ye ilk geldiğimizde PSC ‘nin açılımını ve anlamını bilmeyen insanlar şimdi direk bir işlemleri olduğunda fiyat dahi sormadan gönderilerini yönlendirip biz gönderilerini sağlıyoruz. Özellikle yurt dışı anlamında çok iddialıyız. Dosyasından tutunda ağır gönderilere kadar çok iddialıyız.

“YURT DIŞINA DA GÖNDERİYORUZ”

Farkım ne, hızlı teslimatım var çok hızlı atıyorum. Almanya’ya iki günde teslimat Arabistana üç günde teslimatlar yapıyorum. Bunlar firmalar açısından işlerin yürümesi açısından çok daha bize avantaj sağlıyor. Mesela Amerika teslimi iki iş günü içerisinde diyorum hakikaten o kadar iş süresi içerisinde de gidiyor. Bir avantajım daha kapısından alıyorum, kapısına kadar getiriyorum bu süreçte nakliye bedeli müşterime çok çok az yansıyor. Yani siz mesela gidin herhangi bir kargodan fiyat alın 600 liraya gönderiyorsanız ben bunu 300 liraya çok rahat gönderebiliyorum.

“EREĞLİ’DE BUNU SAĞLADIK”

Paketleme anlamında, kargolarda birçok ürün kırılıyor hasar görüyor bu kargo şirketi için önemli olmaya bilir ama müşteri açısından çok çok önemli bir durum. Bir cam kavanoz ile bal göndermek istiyorsunuz fakat gönderemiyorsunuz, sıvı göndermek istiyorsunuz gönderemiyorsunuz. Biz bunların hepsini Ereğli’de sağladık. Tüm arıcı arkadaşlarımız bizimle çalışır yani hassas paketleme yaptığımızı bilen herkes bizimle çalışır. Aynı zaman da biz parekende satış mağazasıyız buraya geldiğiniz zaman bir bantta satın alabiliyorsunuz, bir falçata da satın alabiliyorsunuz, bir makasta satın alabiliyorsunuz. Fabrikalara makine kurulumlarını yapıyoruz. Dilerlerse kendi paketlemelerini kendileri yapıyorlar sert malzemeyi biz sağlıyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2014, 15:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER