ZONGULDAK´IN KURTULUŞU İÇİN KULAÇ ATTILAR

ZONGULDAK´IN KURTULUŞU İÇİN KULAÇ ATTILAR
gundemeregli.com-Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Yüzme Kulübü sporcuları, Zonguldak’ın Kurtuluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında bin 600 metrelik dostluk parkurunda kulaç attılar. Sporcuların antrenörü İlhami Demiröz, Duran adam değil yüzen adam oldular. Atatürkçü gençler yetiştiriyoruz dedi.
Zonguldak’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ODTܒlü sporcular dostluk parkurunda buluştu. ODTÜ Yüzme Kulübü sporcuları Kapuz Plajı’ndan Fener burnu mevkine tekne ile geldi. Buradan denize atlayan sporcu öğrenciler, dostluk parkurunda bin 600 metre yüzdü.
10-24 yaş arasındaki kız ve erkek olmak üzere 12 öğrenci Karadeniz’in serin sularında kıyasıya kulaç attılar. Poyraz nedeniyle soğuyan suya rağmen kulaç atan sporcu öğrenciler zaman zaman zorlandı. Plajdaki halkın ilgi odağı olan sporcular, büyük alkış topladı.
ODTÜ Yüzme ve Su Topu Antrenörü ve Koordinatörü İlhami Demiröz, 1960 yılından bu yana bu sporun içerisinde olduğunu belirterek, Zonguldak’ın kurtuluş yıl dönümü faaliyetleri kapsamında ODTܒlü öğrenciler olarak, işbirliği içerisinde dostluk kulacı attılar. Duran adam değil yüzen adam oldular. Hepsi çağdaş, Atatürkçü gençler yetiştiriyoruz. Güzel bir etkinlik oldu diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2013, 07:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER