Kanayan yaralar için... Gözler 2018'de

Bakacakkadı yüzüncü yıl yolu, Zonguldak Ereğli yolu, Ereğli-Devrek yolu, Dorukhan tüneli ve diğer tünellerin yanı sıra, Alaplı Yığılca yollarını için gözler 2018 yılı sonu itibariyle tüm bu yollar bitmiş olacak diyen Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal'a çevrildi.

Kanayan yaralar için... Gözler 2018'de

Zonguldak’ın kanayan yaraları olan sıra Bakacakkadı yüzüncü yıl yolu, Zonguldak Ereğli yolu, Ereğli-Devrek yolu, Dorukhan tüneli ve diğer tünellerin yanı sıra, Alaplı Yığılca yollarını için gözler 2018 yılı sonu itibariyle tüm bu yollar bitmiş olacak diyen Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartala çevrildi.
Zonguldak’tan Ankara’ya giden heyetlere Zonguldak için hayati önemi bulunan büyük projelerin 2018 sonu itibariyle tamamının biteceği noktasında garanti veren Genel Müdürü Kartal’ın sözünü verdiği söz konusu projelerin tamamının ihalesi ve yapımları 2018 sonuna kadar tamamlanması sürücüler için çileyen dönem yollar konusunda umutları artırdı.
Karayolları Genel Müdürlüğü olarak söz konusu yolları yakından takip eden Kartal, Kastamonu Bölge Müdürlüğü bünyesin de gerçekleştirilen projelerde ödenek sorunun olmadığını da açıklamıştı.
Bu noktada hiç endişe etmeye gerek olmadığı yönünde beryanlarda bulunan Genel Müdür Kartal, Ereğli-Devrek Karayolunun yanı sıra 100. yıl Dorukhan Tüneli, Zonguldak-Ereğli, Ereğli-Akçakoca, Yığılca-Alaplı, Bakacakkadı 100. Yıl karayollarını bizzat takip ediyorum…

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2017, 09:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER