Kaymakam yolla ilgili Gündem'e konuştu.

8 km.’lik Mollabey alternatif yolu için Kaymakam Eskioğlu ilk kez konuştu.

Kaymakam yolla ilgili Gündem'e konuştu.

Alaplı ilçesinde yapımına 2014 yılında başlanan ve ödenek yetersizliğinden dolayı ara verilen 8 km.’lik Mollabey alternatif yolu için Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu ilk kez konuştu.

Gazetemiz Gündem’e açıklamalarda bulunan Kaymakam Eskioğlu, Alaplı-Mollabey alternatif yol çalışmalarında geçmişte yolun yüzde 50’sinin tamamlandığını belirterek kalan bölümü için ödenek beklediklerini söyledi.

25 köye alternatif ulaşımı sağlayacak olan yolun bir an önce bitmesini için girişimlerin sürdüğünü anlatan Kaymakam Eskioğlu, gelen ödenek ile birikte çalışmalara kaldığı yerden devam edileceğini kaydetti.

MOLLABEY YOLU 8 KM. UZUNLUĞUNDA

Alaplı İlçesinde yapımına 2014 yılında başlanan Mollabey alternatif yolu 16 metre genişliğinde ve toplam 8 kilometre uzunluğunda planlanıyor. Şu anda yolun yüzde 50’lik kısmını tamamlanan yolun  bitirilmesi için ödenek bekleniyor. Alaplı Mollabey arasındaki yolun Yedigelli Köyü girişinde bulunan köprüye kadar yapılarak mevcut yola bağlanması hedeflenirken, çalışmalar birkaç yıl önce ödenek yetersizliğinden ötürü durdurulmuştu.  

 

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2017, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER