Nuri Tekin’e teşekkür…

Nuri Tekin’e teşekkür…

Nuri Tekin’e teşekkür…

Alaplı Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Dündar Yazgan, Karşıyaka Mahallesinde asfalt çalışması yapan ve mahalleye modern bir park kazandıran Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e teşekkür etti.
Alaplı Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Dündar Yazgan, “Başkanımız mahallemizde asfalt çalışması başlattı. Ayrıca Mahallemiz 80 evler mevkisinde çocuklarımız için modern bir park yaptı. Başkanımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Yaptığı hizmetlerden Allah razı olsun” dedi.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’de, Alaplı halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu, belediyenin imkanları doğrultusunda en güzel hizmeti vermek için canla başla mücadele ettiklerini söyledi.
Alaplı halkına hizmet verirken insanların siyasi görüşlerine bakmadıklarını vurgulayan Nuri Tekin, “Herkes bizim dostumuz, herkes bizim vatandaşımız. Elbette herkesin bir siyasi düşüncesi vardır ve bunada saygı duymak gerek. Biz hizmet verirken bu düşüncelerden arındırıyoruz beyinlerimizi. Alaplı halkı hizmetin en iyisine layıktır. Keşke daha fazla hizmet verebilsek, daha fazla park, bahçe, yol, asfalt yapabilsek” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2018, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER