ŞAHİTLER ADETA SAHNEYE SIĞMADI

-BAŞKAN TEKİN’İN KIZI BURCU TEKİN’İN MUHTEŞEM DÜĞÜNÜ

ŞAHİTLER ADETA SAHNEYE SIĞMADI

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in kızı Burcu'nu hayatını Ünal Bayrak ile birleştirdiği düğün merasiminde şahitler sahneye sığmadı. Başta Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş olmak üzere 21 nikah şahidinin nikah akdine imza attığı törende iş, siyaset ve bürokrasi dünyası bir araya geldi. 
Yeni yaşama bu akşam Büyük Anadolu Otel’de düzenlenen düğün merasimi ile merhaba diyen Burcu ve Ünal çiftinin düğününe bin 500 kişi katıldı.
Tekin ve Bayrak aileleri misafirlerle yakından ilgilenirken, çiftin mutluluğu ve heyecanı görülmeye değerdi.
Gerçekleştirilen düğün törenine Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Eski Milletvekilleri Faruk Çaturoğlu, Ali İhsan Köktürk, Şerafettin Turpçu, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, çevre İlçe ve beldelerin Belediye başkanları, Sakarya Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Baş, siyasi Parti ilçe başkanları, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Çebi Grup olarak Burcu-Ünal çiftine mutluluklar diliyoruz…

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2019, 23:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER