Sevim'den buluşturan iftar

Sevim tarafından her yıl geleneksel olarak organize edilen iftar yemeğine 200'ü aşkın davetli katıldı.

Sevim'den buluşturan iftar

AK Parti Zonguldak İl Yönetim Kurulu Üyesi Adem Sevim tarafından her yıl geleneksel olarak organize edilen iftar yemeğine 200ü aşkın davetli katıldı.

Alaplı Çay bahçesi olarak bilinen yeni adıyla City Cardenda gerçekleşen iftar yemeğine AK Parti  Zonguldak İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ali Kemal Karaca , Zonguldak İl Kadın kolları Başkanı  Züleyha Arman, Zonguldak Gençlik Kolları Başkanı  Burhan Okur, Ereğli Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Alagöz,  Alaplı Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Yaman,  parti yöneticilerinin yanı sıra   çok sayıda partili katılarak yoğun katılım gerçekleştirdi.

İftar yemeğinde konuşan Sevim, gerçekleştirdiği davete katılarak kendisini onure eden davetlilere teşekkür ederek, Hepimiz birlik ve beraberlik içersinde çalışacağız. Zonguldak ve bölgemizin  kalkınması gelişmesi adına mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.  Alaplının 10-15 yılda geldiği nokta ortada,  daha da gelişmesi adına taşın altına hepimiz elimizi koyacağız. Bu fotoğraf herkese örnek olsun. Beni kırmadınız buraya geldiniz hepinize teşekkür ediyorum. Afiyet olsun şeklinde konuştu.

Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Karaca ise, bölge milletvekillerinin selamını ileterek, meclis görüşmeleri sebebiyle bu akşamki iftar yemeğine gelmediğine dikkat çekerek, Sizlerle bir arada olmaktan dolayı mutluluğumu ifade etmeliyim.  Zonguldakımız için çalışacağız ve üreteceğiz. dedi.

Gerçekleştirilen yemek  yenilen iftar yemeklerinin ardından davetlilerin birbirleri ile sohbet etmesi ile devam etti.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2017, 20:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER