Tosun, "Atama süreci devam ediyor"

Tosun, "Atama süreci devam ediyor"

Tosun, "Atama süreci devam ediyor"

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Alaplı İlçe Başkanlığına yapılması beklenen atama ile ilgili olarak konuştu.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Alaplı İlçe Başkanlığına yapılması beklenen atama ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan Tosun, sürecin AK Parti Genel Merkezince büyük bir titizlik ve hassasiyet ile sürdürüldüğünü belirterek, "Malumunuz olduğu gibi Alaplı ve Kozlu İlçe Başkanlığı için genel merkezimiz bir atama yapacak. Temayül yoklamaları yapıldı, atama süreci sürüyor, saha çalışmaları devam ediyor. Sahadan kastığımız ilçede kanaat önderlerine, sıradan vatandaşlara sorularak elde edilen bilgilerle bir rapor ortaya konuluyor. Bu raporlar genel merkezinin ilgili yerlerinde büyük bir titizlikle değerlendirilerek, nihai bir karar verilecek. Bu sürece gelindiğinde bizlerde sorulacak. Bizim de verdiğimiz görüşün sahada çıkan sonuç ile çekişmesi mümkün olamaz. Bizde o doğrultuda bir görüş beyan edeceğiz. Genel Merkezimiz bu konuda tam yetkili ve bizlere bu sürecin tamamlanması ile birlikte kararını kısa sürede açıklayacaktır. Bizler için İlçe başkanlığı adına ismi geçen tüm adaylar birbirinden değerlidir. Gelişme olur olmaz kamuoyunu bilgilendireceğiz "ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2020, 02:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
kaf kaf
kaf kaf - 4 yıl Önce

biz artık atama torpilli siyasetçi istemiyoruz şu yalana bak siz kiminle nerede temayül yoklaması yaptınız artık bölgemiz partisi ile barışsın kendi başkanını seçsin nedir bu her dönem diretme torpi byle oldukça milet partiden uzalaşıyor tabi sizin için önemli değil sizin dediniz tranzonlu olsun hemşehrimiz olsun gönüller hoş olsun sanki parti umrunuzda işiniz gücünüz torpille hemşehri siyasetçisi yayılmacılığı bu iş olmaz olmaz bunu iyi bilin delegeneden her dönem sandığı kaçırrmayın

SIRADAKİ HABER