DERNEK BAŞKANI AYDENİZ, BİR ÖNCEKİ YÖNETİMDEN SİTEMLİ...

DERNEK BAŞKANI AYDENİZ, BİR ÖNCEKİ YÖNETİMDEN SİTEMLİ...

Geçmiş yönetimin hatası ve duyarsızlığı nedeniyle derneğin çok büyük bir borç yükü altına girdiğini ve derneğin neredeyse kapanmak üzere olduğunu ifade eden Bartın ili Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Adem Aydeniz, ,"Yeni yönetim olarak geçmiş yönetimden enkaz devraldık" dedi.

Bartın ili yardımlaşma ve dayanışma Derneği Başkanı Adem aydeniz şunları ifade etti:

DERNEK NEREDEYSE KAPANMAK ÜZEREYDİ

Ocak ayında kongremizi gerçekleştirdik ve yönetimimizi oluşturduk. Yeni yönetim  olarak biz bir enkaz devraldık. Dernek neredeyse kapanmak üzere gelmişti. Yeni yönetim kurulu olarak bizler arkadaşlar seçildik. Göreve  geldiğimizden itibaren nasıl daha ileriye nasıl daha derneğimiz eski gücünü alırız diye düşünürken kafamıza çeşitli projeler vardı. Konser projemiz vardı.Mart ayında başlayan pandemi durumdan dolayı bütün hepsini ileriki tarihlerde iptal etmek zorunda kaldık."dedi.

DERNEĞİMİZİN GÜCÜ ARTIYOR

Yeni yönetim olarak üye sayılarını artırdıklarını ve daha da arttırmayı hedwfledklerinibelirten Bartın ili yardımlaşma ve dayanışma Derneği Başkanı Adem Aydeniz, "Yeni yönetim olarak ilk etapta üye sayımızı yükselttik  şu anda 500'ü geçti. Bölge ziyaretlerini gerçekleştik. 

BARTIN VALİSİ VE BARTIN BELEDİYE BAŞKANI İLE GÖRÜŞECEĞİZ

Bartın Valisi ve Bartın Belediye Başkanı ile görüşeceklerini belirten Adem Aydeniz, "Sadece şu anda üye sayısıyla derneğimizi güçlendiriyoruz. Tabii ki konserimize ilerleyen tarihlerde şartlarına durumuna göre sosyal mesafe hijyenik koruyarak yapabilirsek çok iyi olacak. Konser için Bartın belediye başkanı ve  Vali beyle görüşme yapacağız."şeklinde konuştu.

ÜYELERİMİZİN GÜVENİNE LAYIK OLACAĞIZ..

Üyelerin  güvenine layık olacaklarını belirten dernek başkanı Adem aydeniz, "Enkazları yarısından fazlasını bitirdik. Tabiki bu bizim yaptığımız 500 tane üye arkadaşımızın bizlere inancı bizlere güvenciyle  gerçekleşti. Biz arkadaşlarımızı güvencine layık olacağız." Dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2020, 19:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER