BAŞKAN BOZKURT’A BAŞARILI BAŞKAN ÖDÜLÜ

BAŞKAN BOZKURT’A BAŞARILI BAŞKAN ÖDÜLÜ

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt , Kent ve Başkan Dergisi tarafından her yıl düzenlenen ve halkın oylarıyla belirlenen yılın en başarılı belediye başkanı ödülüne “Ahşap Atölyesi” projesiyle layık görüldü.

Görev süresinde iki buçuk yılı geride bırakırken Devrek’te insan odaklı bir çok hizmet ve başarılı çalışmaya imza atan Başkan Çetin Bozkurt, ülke genelinde yapılan online anket sonucunda halkın oylarıyla “Başarılı Başkan Ödülü”ne layık görüldü.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Malatya’da düzenlenen törene Başkan Çetin Bozkurt’un ödülünü almak için Başkan Vekili Şeref Aydınlı katıldı.

Başkan Vekili Aydınlı, Başkan Çetin Bozkurt’un ödülünü Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın elinden aldı. Törende yaptığı konuşmasına, Malatyalılara Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ve Devreklilerin selamlarını getirdiğini belirterek başlayan Başkan Vekili Aydınlı, “Devrek’te göreve geldiğimizden buyana geceli gündüzlü insan odaklı bir çok hizmete bir çok ilke imza atmanın mutluluğu içindeyiz. Yaptığımız hizmetlerin ulusal anlamda da görülmesi, takdir edilmesi de bizleri ayrıca mutlu etti. Bizleri bu güzel başarı ödülüne layık gören halkımıza, böylesi güzel bir ortamda bizleri buluşturan Kent ve Başkan Dergisi ekibine ve misafirperverliğinden dolayı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a teşekkür ediyorum“ dedi.

Başkan Vekili Aydınlı, günün anısına Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a Dünyaca ünlü Devrek Bastonu hediye etti.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER