TEM’DE CAN PAZARI 8 YARALI!

TEM’DE CAN PAZARI 8 YARALI!

TEM otoyolu Düzce kesiminde işçi taşıyan servis minibüsü otoyolda dönmeye kalkınca aynı istikamete giden otomobille çarpıştı. Kazada araç sürücüleri ve yan yatan minibüsteki işçiler olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı.

Kaza, TEM otoyolu Düzce ili Gümüşova rampaları mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Ankara’dan İstanbul istikametine giden Barış Boztaş idaresindeki 33 AGE 206 plakalı otomobil, TEM otoyolu asfalt yenilemesinde çalışan işçileri taşıyan Hacı Kulak idaresindeki 06 FU 8261 plakalı minibüs yol çalışması yapılması için açılan refüjdeki aralıktan dönerken çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile minibüs yan yattı.

Kazada sürücüler ile birlikte işçi servisinde bulunan Hüseyin Tilki, Kenan Alp, Kemal Meriç, Özkan Benli, Mustafa Üzüm ve Samet Akaz yaralandı

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kaza yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıları ambulans ile Düzce ve Sakarya’daki hastanelere kaldırarak tedavi altına aldı.

Kazanın ardından otoyola devrilen minibüsü kaldırma çalışması sırasında trafik yaklaşık 45 dakika tek şeritten sağlandı, otoyolda uzun araç kuyrukları oluştu.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER